Caaliitis Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Man ir GnG serveris, bet es gribētu nevis ka piem. ar katru ieroci jānošauj piem. 5 cilvēki, bet piem. ar glofu 3 cilvēki, ar deaglu 5 u.t.t., jeb es gribu ieroču punktu sistēmu kā piem. Wosa GnG. Esmu gignā izskatījis visus topikus par GnG, esmu googlee daudz ko skatījies , bet bez panākumiem. Lūdzu pasakat kas tieši jāmaina . Plugini vai configi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 gungame cfg būs rindiņa, kur kārtot ieroču secību. gg_weapon_order "glock18,usp,p228,deagle:4,fiveseven,elite,m3:5,xm1014,tmp,mac10,mp5navy,ump45,p90,galil:4,famas:4,ak47:4,scout,m4a1:6,sg552:4,aug:4,awp:3,g3sg1:3,sg550:3,m249:4,hegrenade,knife" cipari aiz ieročiem kā deagle:4 nozīmē, ka ar deagle vajadzēs nošaut 4 spēlētājus, lai dabūtu lvl. Ja aiz ieroča nebūs cipars, tad darbosies cvars gg_kills_per_lvl 3 , kas nozīmē, ka ar katru ieroci vajadzēs nošaut 3 spēlētājus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caaliitis Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Paldies!! Vēl vienu probeli atradu. Tas pats serveris tikai tagad par pod botiem kā uzlikt ka viņinenomirst pēc manas nomiršnas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 pb_autokill 0 cik saprotu, tad tev šis stāv uz 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caaliitis Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 Paldies Botiem viss nostrвdвja!! Vзlviena problзma! Sh serveris. Saistоts ar superspзjвm. Es ielieku .amxx failu D:\hlds_sh\cstrike\addons\amxmodx\plugins Ierakstu nosaukums.amxx D:\hlds_sh\cstrike\addons\amxmodx\sonfigs\plugins-shero Ierakstu speciвlo kфdi iekр D:\hlds_sh\cstrike\addons\amxmodx\configs\shero/Shcofig Bet nekas nenotiek kв darоt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jameson's Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 cik man liekas tad šo Ierakstu nosaukums.amxx D:\hlds_sh\cstrike\addons\amxmodx\sonfigs\plugins-shero vajadzēja likt plugins.ini failā configs mapē, bet 100% neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellhound Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 jaliek plugins-shero , viss pareizi , vnk parkompile ta superhero sma failu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts