Pusdzīvais Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 staķika atlaižu karte baigos bonusus dod? ko pīpē? protams, ja tev nav kādas firmas karte.. p.s. pēc brītiņa sarakstīšu braucējus, kas a mani.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ja jau deds brauc, tad gan jau es ar... noteikti busu ar auto, tik nezinu no kura gala brauksu! a kas ar benciku? vins braucejs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) a kas ar benciku? vins braucejs? benārs būs vainu uz vienu dienu (tad brauc ar savu mašīnu) vai uz divām dienām (tad brauc ar mani). davai, brauc obligāti tu ar.. p.s. varēsi no rītdienas redzēt pie Pītera manu jauno kāru Edited July 21, 2010 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ooj... es pa laukiem veel dzivosos kadas 2 nedeljas... man vnk te superdaudz darbu japadara. ta ka vari klat valja kas nu tev tur ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ir ok! Uploaded with ImageShack.us varbūt nebraukt ar busu, bet ar šo? būs jautrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 da nu tu joko? ko tad tu tur vinam taisiji tik, ka tik ilgi bija jagaida? rb swapoji ieksaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 1.2l POWAH Izfleksēja grīdā caurumu, kā flintstonvāģim. Ar kājām būs ātrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Beidzat lupatas spamot sanāca, ka mēnesi pats nevaru braukt, tad ar mašīna stāvēja nolikta. tagad iet lupatās Pīters vel pieliks savu roku Ir saraksts, kas a mani.. Es WolfBlade Nak3D Naudiņa n0r3k fudžitsū Benārs ? Gludeklis ? edit: macho taisnība takš.. kam negadās Edited July 22, 2010 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Count me in un es sēžu pie tevis Teddy, protams, ja es arī biju P.S. šogad lkm iepriekšējo vakaru neballēšos vecrīgā Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 deadalive Naudiņa un kešs nav viens un tas pats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 aizdomājos par smukām meitenēm laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Batmobiilis: Es (BOT^a) Dred (Shoferis) Knopsis Epix (uz jautaajuma ziimes, jo lauzhaas kaa meitene ) ??? (itkaa viena vieta briiva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 Kas ir dred un knopsis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 knopsis tepat gignaa kapaa tf2 un css (erix sho purnu cik sapratu arii zin bez gigna ) dred gignaa kapaa css Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiveliins Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Es un Alise buusim vareetu shoferi savus nr. uzrakstiit,lai savaaktu muus no busa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 Tu esi alises []D [] []V[] []D ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 XD2 p.s. pievienoju sarakstā MissEwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Viņai tā kā apakšā patīk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) Izskatās, ka mani arī var pievienot sarkastam! Kopā laikam sanāks ap 10 h ar autobusu braukt, tas ir turp un atpakaļ kopā. Edited July 22, 2010 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 nekur es nebraukšu, man 20.08 ir dz/d Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) Mīslis!! brauc, iedzersim, uzpīpēsim, pasmiesim Edited July 22, 2010 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Kā jau fuj1 teica, salaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Nu, nu. Stipri apšaubu, ka visi runātāji vēlētos savu dz dienu svinēt gign tusā Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Labprāt braukšu vienalga kāda burta busā, ka tik nav jābrauc ar autobusu. aizmetu deadalive un teddy'am vēstulītes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 nu da, tāpēc jāizdomā kauču kāds cits veids. jāskatās cik mēs te no Talsiem būsim, moška izdevīgāk būs ar autiņu, protams, ja es būšu nolicis tiesības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now