ANANAS123 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Bana ID: 58699 Administrators: Arush Serveris*: war3.gign.lv Nobanotā vārds: ANANAS Nobanotā ip: 188.112.137.90 Iemesls: wh Uzlikšanas laiks: 19.07.2010 23:10 pirms 15 stundām 59 minūtēm Termiņš: nekad Bana statuss: aktīvs Bans bija uzliks mape de_italy admins Arush. Un gribu pateikt ka man nau chiitus, un uz to demo de_prodigy TAS NEBIJU ES!!!!! sevišķi es 2 dienas atpakalj tikai riitos speleju, bet pec tam vispar man nibija pie datora. Parbaudiet IP adresi un redzesiet ka tas nebiju es! mans IP ir - 188.112.137.90 Bet vakar es gribeju paspelet mape de_italy tikai pagajis un Arush uzreis man nolika bans. Ir tada pati gadijums, ja es speleshu ar chiitiem ar citu niku, piemeram [E-101]Xex un pec tam foruma saku ka vinsh ir chitieris un jus pateiksiet " oooo vinsh spele ar chiitiem, redzeshu serveri bus bans" Un tas nebiju es, IP ir atshkirigi. Luudzu unban. Edited July 20, 2010 by ANANAS123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Es ļoti ļoti atvainojos ANANAS123, tas bija mans tēvs! Ko tagad darīsim? Edited July 20, 2010 by dcsdftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANANAS123 Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 unban par nepamatotu banu, tapec ka tur uz demo ir pavisam cits cilveeks!!! ja vinsh spele ar chiitiem, kapec admini de_prodigy neuzlika vinjam ban? man ir cits ip adress. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Tak es nezinu kāpēc viņš čītoja, atnāks no darba, pajautāšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Nezinu kādēļ, bet es ticu, ka tas nav viņa nopelnīts bans. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonami Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Pasen, nedēļas 3 atpakaļ esmu spēlējis ar ANANAS cpl_mill, un tam bija WH, nezinu kurš ir īstais, vnk serverī jānoķer un jānobano. Un Ja tu esi īstais ANANAS bez wh, pierego savu nicku un nebūs problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arush Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) jā, vakar vakarā viņš ienāca serverī kad raunds jau bija sācies un es biju tuvu Ts bāzei skrienot ar amuletu un laikam uz cūceni, viņš meta savu ork he man tieši virsū - es pat domāju ka tajā vienā raundā varētu wh saskatīt un to kā viņš te atmazgājas vispār ir prikols, laigan pirms tam cik viņš bija spēlējis man nelikās ka viņam kautkas būtu... Edited July 20, 2010 by Arush Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANANAS123 Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 tomēr es nevaru atļauties, bet ir pārliecināts, ka tas būs jādara pieregot niku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonami Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Tu nevari atļauties 70 santīmus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANANAS123 Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 ja 70 santimi tad varu, es skatos tur bija 10 ls par gadu. labi, es noregu savu niku, ja man bus unban. paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arush Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) paldies. nekas tev nebūs - ej spēlē citur! Pēkšņi tev vajag unban ja dura! Edited July 21, 2010 by Arush Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis^ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Nu vot tieshi par to man arii gribeejas iemest vienu citu demo es arii italy skreeju ar amuletu un nekadas skanjas un prosta zem kaajaam he orka ielidoja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Nu tie viņa Orc He ir tādi ar 90% precizitāti, a kad ieiet specos 70% garām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 to sauc par R N G Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANANAS123 Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 kapec nebus? es ko chiitoju? uz to demo ir vispar ne es!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Vispār, diezgan interesanti, jo puika tiešām posto no vienas un tās pašas IP adreses, kas man aizvien vairāk liek domāt, ka tas tiešām nebija viņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonami Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Nu vienīgais veids paliek, ir pieķert viņu spēlējot ar chītiem un nobanot pagaidām nav ne jausmas kurš ir īstais un kurš nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANANAS123 Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 (edited) tur de_prodigy vajag uzreiz likt bans, bet es nezinu kapec admini spele un nekas neuzlika bans. bet uzlika bans, kad es ieeju serveri nakama diena un tikai bija viens rounds nospelejis un bans... luudzu unban, man shi servers ljoti patiks, un es noregu savu niku un speleshu! Edited July 21, 2010 by ANANAS123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Demo noskatijos tikai tapec, ka tu man jau sen nepatiki pec sava speles stila. Un nebanoja uzreiz, jo nekjeera, bet bija tomer kavda aciiga acs, kura kjeera ! So. Iespejams ir jajauta worm log faili, lai varetu redzet vai IP sakrit ar tavu IP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANANAS123 Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Un nebanoja uzreiz, jo nekjeera, bet bija tomer kavda aciiga acs, kura kjeera ! So. Iespejams ir jajauta worm log faili, lai varetu redzet vai IP sakrit ar tavu IP ! gaidu rezultatus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis^ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Jaa ofic kadam jaspeelee ar tadu pashu niku? uz kura ir tikai orks... un tu man gribi pateikt ka kaads 4iiteris izveeleejas tieshi tadu niku un deelj viena pasha plika orka?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANANAS123 Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 serverii daudz cilvekus kuram es nepatik, un varbut kads velas iejeet paspelet ar manu niku, lai vini pec tam doma ANANAS ir chiiteris ban vinju! no adminiem es nepatiku linkinam un l-beast 100 prochi, bet par citiem nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Starpcitu, war3 niku zagšana ir ikdienišķa parādība. Piereģistrē niku un dzīvo laimīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arush Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) un es varu saderet ka tajā itālijā ar bija wh, kad ork he meti toč zem amuleta kājām. Edited July 22, 2010 by Arush Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Šis fakts tiešām neko nenozīmē. Neskaitāmas reizes ir bijis vienkārši čujs, it sevišķi, kad ir palikuši maz spēlētāji un klusums visapkārt. Tad Tu sāc beidzot domāt sakarīgāk, kur kāds varētu būt un tml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts