Patriot Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) Asus EAH5670 - CLICK Zinu idealu vietu, kur dabusi par viss labako cenu. Ja esi no Rigas, tad nu noteikti aizej uz dator veikalu DATO. Majaslapa - www.Dato.lv Majaslapa to videokarti neatradisi, ta ka zvani uz turieni un piesaki pasutijumu. Tur var dabut labas videokartes par viss labako ceno, iesaku ieprieks zvanit uz veikalu, lai pieteiktu pasutijumu. Ak ja, cena - 59Ls P.S.Paslaik taja veikala ir lielas atlaides, ta ka silti iesaku pakert to, ko vajag, kamer vel atlaides ir speka. Garantija kartei, ja nemaldos 2 or 3 gadi. Edited July 23, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) Asus EAH5670 - CLICK Ak ja, cena - 59Ls ņemt divas un iet crossfire, tikai barokli vajadzēs stabilu. Vai arī var paņemt te Edited July 23, 2010 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Pie reizes... Kāds var ieteikt kādu datoru priekš spēlēm? Nu tā, lai iet tf2 ( būtu labi ja arī mafia II ). Budžets 150 - 180ls. Ja nu tomēr nevar neko sakarīgu salasīt, tad varbūt ap Ziemassvētkiem pirkšu uz lielāku $$$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) Budžets 150 - 180ls. Ja nu tomēr nevar neko sakarīgu salasīt, tad varbūt ap Ziemassvētkiem pirkšu uz lielāku $$$. Ludzu - CLICK Panem sito, pieperc klat videni, kaut vai to, ko es tev ieteicu...tf2 garantets jau, ka ies uz max, pa mafiju II, tur vajadzes videni labaku, deres ari ta, ko ieteicu. Edited July 23, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Forša reklāma... Cik samaksāja? Ar to videni pat tetri nepaspēlēsi. Sas, labāk pagaidi līdz zsvētkiem un paņem kasti par 2x lielāku summu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) Ar to videni pat tetri nepaspēlēsi. Daudz, paldies. Ar to videni tu ne to vien paspelesi, viss atkarigs no tava PC komplektacijas, piemeram man viss iet uz max, - bez liekiem lagiem, nu to, ko instaleju, tadas speles ka NFS:Shift,Bad Company 2, etc...un tu man te tagad nesac te liet, ka vinas nav jaudigas. Drosi, tapec jau mes visi krajam tos 450-500Ls, lai nopirktu kartigi videni, kada noteikti tev ir, pec tava runata ta izklausas. Edited July 23, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Aha, veikals kur proča frekvenci reizina ar kodoliem ir ļooooti labs veikals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Itkā tas komplekts gandrīz mani apmierina, bet tur var samanīt video karti (gribas kautko labāku)? edit : ? Ir iespējama jebkura datora konfigurācijas maiņa. ? Komplektējošās daļas var tikt aizstātas ar līdzīgām, iepriekš saskaņojot ar pircēju. skaidrs, paldies. Edited July 24, 2010 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Ar to videni tu ne to vien paspelesi, viss atkarigs no tava PC komplektacijas, piemeram man viss iet uz max, - bez liekiem lagiem, nu to, ko instaleju, tadas speles ka NFS:Shift,Bad Company 2, etc...un tu man te tagad nesac te liet, ka vinas nav jaudigas. Drosi, tapec jau mes visi krajam tos 450-500Ls, lai nopirktu kartigi videni, kada noteikti tev ir, pec tava runata ta izklausas. Tā karte ir mēsls, un tu esi daunis + dato ir ākstu kantoris. Edited July 24, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 dato.lv WAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH[HA] / Jā, ha modulī / Quad par 170 lohiem. o.O 9000mHz ūūūūūu omgomgomg - CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Neredzētas frekvenču virsotnes! GANDRĪZ 20 GIGAHERCU!!!!1111oneonetwo Edited July 24, 2010 by Izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 LOL 5670 būšot īstā videokarte geimingam... Un jā, dato izsenis ir zināms kā pilnīgs klaunu kantoris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now