Patriot Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Sveiki visiem!Tātad nopirku jaunu PC, kura specifikācijā tika iekļauta šāda mātesplate - CLICK Tātad, mātesplatē ir iekļauta tāda funkcija kā UCC(Unlock CPU Core).Tātad, es uztaisu to unlocku, caur biosu, protams un slēdzu iekšā PC..PC tālāk par Windows lodingu neiet, pēc windowa lodinga restartējas.. Kāds varētu izpalīdzēt?Būšu pateicīgs.... (OS - Windows 7, Ultimate, 64-bit). Edited July 16, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Negribu neko meklēt, bet liekas, ka pēc nosaukuma šī "UCC" fīča nozīmē atbloķēt CPU reizinātāju. Paskaties kāda vērtība tev tur ir ierakstīta. Iespējams pats nezinot esi baigi virstaktējis. Edited July 16, 2010 by Čaks Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Nu man ir X4, bet nu ieslegti ir 3, iesledzot 4 neiet talak par Windowsa lodinga skrenu. Edited July 16, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ui aizbraucu auzās. Te laikam runa iet par kodolu atbloķēšanu nevis reizinātāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Faktiski tas laikam nozīmē, ka 4. kodols nav stabils. Iespējams, ka resetot uzstādījumus BIOSā vari, izņemot bateriju (CMOS?) uz kādu laiku vai salaižot to uz īso, pieskaroties ar ko metālisku, piemēram, skrūvgriezi. Es gan labāk ieteiktu 1. variantu, par otro neesmu tik drošs. Btw, ko mēģināji atslēgt? Phenom II X3 vai Athlon II X3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 18, 2010 Author Report Share Posted July 18, 2010 Iespējams, ka resetot uzstādījumus BIOSā vari, izņemot bateriju (CMOS?) uz kādu laiku vai salaižot to uz īso, pieskaroties ar ko metālisku, piemēram, skrūvgriezi. Es gan labāk ieteiktu 1. variantu, par otro neesmu tik drošs. Btw, ko mēģināji atslēgt? Phenom II X3 vai Athlon II X3? Ar neko tadu neesu skaries klat un neko tadu neesu darijis! Phenom II X3...meginaju uzlikt no X3 uz X4, ka redzat, nesanakt...talak par windowa lodingu neiet...restartejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Palasi mātesplates manuālī, jābūt par bateriju kaut kam rakstītam (vari meklēt pēc CMOS). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 A kāds tam sakars vispār ar bateriju? (nevaru saprast). Es tak mēģinu ierubīt 4 kodolu, kas nāk man līdzi, kad ierubīju viņu, biosā uzrādas, a ieslēgt nevar, tā paša fiška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Cik es atceros vajadzēja vēl palielināt voltadžu uz procesu ja ver vaļā kodolus. Paskaties google core unlock tutorialus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Nu tāpēc, lai resetotu BIOS un varētu tikt iekšā Windows. Bet vari vēl arī pamēģināt b0r1ng ieteikto - nedaudz palielināt voltāžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Vispār jau atgriezties uz trim kodoliem var to vnk atgriezhot BIOSā bez visādiem batareju izņemšanas aktiem un džamperu noņemšanas... PS: neizskatās ka tu "paņēmi kompi uz 2 gadiem" ja tev ir trīs kodolu procesors Edited July 20, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now