Jump to content
GIGN Forum

Jautrība Videočatos

w2dc
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Drošvien lielākā daļa jau zina pasaulē populāros videočatus - Omegle.com un Chatroulette.com

Līdz šim nekad nebiju viņos mēģinājis piedalīties vai sarakstīties ar kādu, taču man ienāca prātā kāda neparasta doma. Biju jau iepriekš redzējis dažādus video, kā cilvēki tiek tur izmuļķoti dažādos veidos un nodomāju, kāpēc gan man ar neizmēģināt... Taču mana taktika bija savādāka t.i. es centos pēc iespējas vairāk pabiedēt cilvēkus un pie reizes nofočēt viņu sejas izteiksmes :D (vispār nezinu, kas viņiem likās tur tik biedējošs, bet nu redzēsiet ka tomēr :D

Tad nu lūk, varat pavērot bildēs, kā es to darīju un kādas bija cilvēku sejas izteiksmes :) Ceru, ka patiks. :thumbsup:

Bilde NR1. Sīkais izskatās nobijies :D

asdadsv.jpg

Bilde NR2. ''Oh my God, wtf''

asdasdadsw.jpg

Bilde NR3. - Tāda sajūta, ka viņai tūlīt ģībonis būs :DD

asdasdasdac.jpg

Bilde NR4 - Vecene šokā. Pats riktīgi sāku smieties, ši pēctam vēl savu draugu pasauca :D

asdasdx.jpg

Un ir bijušas vēl dažādas smieklīgas situācijas, kuras neizdevās uzķert, piemēram ka kāds iebļaujas, iespiedzas utml, bet pagaidām šīs ir vienīgās bildes. Varbūt vēlāk izdomāšu vēl kaut ko jautrāku un interesantāku, varbūt pat ja cilvēkiem ļoti patiks - uzfilmēšu. Paldies par uzmanību, ceru, ka Jums patika B)

cik dročītāji pārstāja klapēt kulakā, kad ieraudzīja bildi? Vai arī tos tu uzreiz pārslēdzi?

otrā čiksa laba

psc vispār cik tu beibes esi atradis. Es tur kādu stundu, divas paņēmos, bija viena smuka, pupaina, pusplika beibe, kas uzreiz pārslēdza, kāda viena vai divas parastas un viena masturbējoša beibe (neizskatījās pēc feika, kā parasti, kad tur ķipa tiek filmēts viģiks).

otrā čiksa laba

psc vispār cik tu beibes esi atradis. Es tur kādu stundu, divas paņēmos, bija viena smuka, pupaina, pusplika beibe, kas uzreiz pārslēdza, kāda viena vai divas parastas un viena masturbējoša beibe (neizskatījās pēc feika, kā parasti, kad tur ķipa tiek filmēts viģiks).

Tos debīlos droņītājus es parasti momentāli slēdzu pāri :D . Meitenes, ja godīgi, esmu sastapis daudz un vēl pietam smukas, bet tikai reti kura kko sāk rakstīt un neaizslēdz mani projām :D Bija arī viena kura man palūdza noņemt masku, ko arī izdarīju :) . Pēctam bišk ar viņas parunāju un viss. Bet nu jā, pārsvarā tur tusē kkadī nogribējušies veči :superlol:

Edited by w2dc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...