w2dc Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Sveiki. Drošvien lielākā daļa jau zina pasaulē populāros videočatus - Omegle.com un Chatroulette.com Līdz šim nekad nebiju viņos mēģinājis piedalīties vai sarakstīties ar kādu, taču man ienāca prātā kāda neparasta doma. Biju jau iepriekš redzējis dažādus video, kā cilvēki tiek tur izmuļķoti dažādos veidos un nodomāju, kāpēc gan man ar neizmēģināt... Taču mana taktika bija savādāka t.i. es centos pēc iespējas vairāk pabiedēt cilvēkus un pie reizes nofočēt viņu sejas izteiksmes (vispār nezinu, kas viņiem likās tur tik biedējošs, bet nu redzēsiet ka tomēr Tad nu lūk, varat pavērot bildēs, kā es to darīju un kādas bija cilvēku sejas izteiksmes Ceru, ka patiks. Bilde NR1. Sīkais izskatās nobijies Bilde NR2. ''Oh my God, wtf'' Bilde NR3. - Tāda sajūta, ka viņai tūlīt ģībonis būs Bilde NR4 - Vecene šokā. Pats riktīgi sāku smieties, ši pēctam vēl savu draugu pasauca Un ir bijušas vēl dažādas smieklīgas situācijas, kuras neizdevās uzķert, piemēram ka kāds iebļaujas, iespiedzas utml, bet pagaidām šīs ir vienīgās bildes. Varbūt vēlāk izdomāšu vēl kaut ko jautrāku un interesantāku, varbūt pat ja cilvēkiem ļoti patiks - uzfilmēšu. Paldies par uzmanību, ceru, ka Jums patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 cik dročītāji pārstāja klapēt kulakā, kad ieraudzīja bildi? Vai arī tos tu uzreiz pārslēdzi? otrā čiksa laba psc vispār cik tu beibes esi atradis. Es tur kādu stundu, divas paņēmos, bija viena smuka, pupaina, pusplika beibe, kas uzreiz pārslēdza, kāda viena vai divas parastas un viena masturbējoša beibe (neizskatījās pēc feika, kā parasti, kad tur ķipa tiek filmēts viģiks). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 (edited) otrā čiksa laba psc vispār cik tu beibes esi atradis. Es tur kādu stundu, divas paņēmos, bija viena smuka, pupaina, pusplika beibe, kas uzreiz pārslēdza, kāda viena vai divas parastas un viena masturbējoša beibe (neizskatījās pēc feika, kā parasti, kad tur ķipa tiek filmēts viģiks). Tos debīlos droņītājus es parasti momentāli slēdzu pāri . Meitenes, ja godīgi, esmu sastapis daudz un vēl pietam smukas, bet tikai reti kura kko sāk rakstīt un neaizslēdz mani projām Bija arī viena kura man palūdza noņemt masku, ko arī izdarīju . Pēctam bišk ar viņas parunāju un viss. Bet nu jā, pārsvarā tur tusē kkadī nogribējušies veči Edited July 12, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Labs, bet ne tik labs, kā šis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw2212 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 atgādina kautko no Dead Snow filmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ko tas čalis ar ķiveri tāds priecīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh.. Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tas čalis ar to ķiveri ownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Btw, bilde nr.4 laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Haha, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) kādā sakarā lai kāds nobītos no tavas gāzmaskas? pašam vnk kauns rādīt savu purnu ir, nekā cita. ja grib ierēkt pa šito visu, tad rekur adrese http://chatroulettetrolling.com/ kur dauddz orģināli joki pa ruleti izspēlēti. iečekojat šito čali ! 4min Edited July 13, 2010 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 pašam vnk kauns rādīt savu purnu ir, nekā cita. ja grib ierēkt pa šito visu, tad rekur adrese http://chatroulettetrolling.com/ kur dauddz orģināli joki pa ruleti izspēlēti. iečekojat šito čali ! 4min Šamie 2 arī labi http://www.youtube.com/user/OdeToMerlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 mertons to ideju nospēra no rusty posta džeka. bet nu jā, doma nav slikta principā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Jautri ir nevis tas sviests, ka maska sedi, bet sakuriit ar kadiem. Viens pacans vispar pat radija kaa vinji Francija jointus taisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 lūdzu slēdzat ciet. Pilnīga beztēma jau aiziet. Nekrata man ko viņi tajos video dara un kā jointus taisa netik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now