spalva Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Labdien! Rakstīju pirms mēneša, kur izpildīja daļu no mana lūguma! Tātad, vēlreiz gribētos palūgt xb, jo tagad uz vasara ar tiem jefiņiem paliek vēl trakāk.. Piemēram, vakar kartē de_box bija kādi 3 idiņi, tad awp_metro arī viens kretīns skraidīja riņķī, bet adminu nav un cilvēku ar ne un kkāds kick, ar rīzonu, lai iet izdrž suni neko daudz nedod! Par adminiem, kas rekomendē var ieskatīties vecajā topicā, kur jau visus uzskaitīju ---> http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=45961 Tas arī viss, vairāk ko piebilst man nav Jauku dienu! Edit - to banānu patiesībā varētu uzlikt uz visiem serveriem, jo nereti ir situācija, ka ienāk pubā kāds un stāsta par war3/csdm serverī spēlējošu čīteri! Edited July 12, 2010 by spalva Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Kau es csā vairs neigriežos, bet jau tanī laikā kad spēlēju spalva bija sakarīgs spēlētājs. Domāju, ka viņam mierīgi var dot šīs pravas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Es ar rekomendeeju, tagad serveri ir aizdirsti ar 4iiteriem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Когда играл на пубе, Spalva казался очень ответственным админом, думаю он без проблем справиться с xb.) + У чела онлайн уже больше 800 часов. REC. Edited July 12, 2010 by fragn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 REC, nav , kur piesieties . Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 sakarīgs pipars itkā un derētu viņam kādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Labi jau labi, iedodiet tam saatanam banu. Neko sliktu sadariijis nav, suudziibu par vinju nav, shad tad arii ir galva uz pleciem + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 uzliku cdsm/pub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts