Fire Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Man loti vajadzetu kaut kadu aisardziba uz servera iznemot "CD" kautko tadu kas 100 % strada un uz ta nav 4iti vaj ari loti maz 4itu ludzu palidziet man kada ir vislabaka aisardziba uz CS servera un ari linku pie reizes piemetiet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Nav traadas aizsardziibas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Sarunā ar vietējiem keksiem, par kādu piecīti, lai tevi sargā. Nekas nav neuzlaužams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 (edited) Sarunā ar vietējiem keksiem, par kādu piecīti, lai tevi sargā. Nekas nav neuzlaužams. Šajā ziņā es 100% esmu viens prātis ar Kavacky. Nav nekas tāds ko nevarētu uzlaust. Tā kā atliek vien tev tikai CD likt, ja gribi vismaz minimālu aizsardzību. Edited October 17, 2005 by White_Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now