Nak3D Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Man sročna vajag palīdzību no kāda pazīstama cilvēka, sakarā ar paypalu. Lieta tāda, ka man beidzās kartei termiņš un nevaru veikt iemaksu paypal kontā. Ja kādam ir 2.99euro uz paypal konta un DnB nord banka(var būt cita banka, DnB nepieciešama lai varētu Jums ieskaitīt naudu uzreiz kontā, ja nevēlaties gaidīt līdz rītdienai). Atdošu 4euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 5, 2010 Author Report Share Posted July 5, 2010 cmoon, nevienam naudas nava? Došu 5euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 tev vajag tieshi 2.99? man pashlaik Ђ2.16 EUR, ja izdosies uzinstaleet webmoney sertifikaatu uz windows 7 tad vareeshu veel dabuut, bet pagaidaam met errorus " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 5, 2010 Author Report Share Posted July 5, 2010 man pashlaik Ђ2.16 EUR, ja izdosies uzinstaleet webmoney sertifikaatu uz windows 7 tad vareeshu veel dabuut, bet pagaidaam met errorus " yayaaa tieрi 2.99. Problзma veljoprojвm ir aktоva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts