DoubleT Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Kāds var ieteikt alternatīvu Partition Magic? Man bija HDD sadalīts 4 daļās: XP, Ubuntu, Dati un rezervēta vieta Win7 šodien veiksmīgi uzliku normālu Windows 7. No Ubuntu atbrīvojos vienkārši izinstalējot wubi. Tagad vēlos atbrīvoties no XP vietas. Ieinstalēju Partition Magic bet tur nestrādā kā vajag ( partīciju nosaukumi aizstāti ar ??? utt. ) Varbūt ir kāda speciāla versija priekš Win7? Vai ir kāda cita programma ar ko to var izdarīt? Formatēt XP partīciju caur Win7 nevar. Bija ideja ielikt XP disku un noformatēt XP partīciju. Bet Partition Magic bija tāda fīča, ka var sapludināt brīvo vietu. Piem. es tos XP atvēlētos 40GB pievienotu citai partīcijai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Hiren's Boot CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 4, 2010 Author Report Share Posted July 4, 2010 270MB o.O ok novilkšu un pateikšu, kas sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 win7 ir kontrolpanelii ficha tieshi tapat kaa xp un var managet diskus !!! nevaig tikai spraust citiem batonus ausiss.. ps ar hirenu tu vari arii nonest visu kas dargs, un saprast tikai pec reboota Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 4, 2010 Author Report Share Posted July 4, 2010 nu gudrīt? tātad kad mēģinu formatēt C: man izmet ka nevar formatēt Sistēmas disku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 pašā windows 7 ir iebūvēts normāls disk manidžments. Cntrl pnl->Andminstrative tools->Computer Management->dsk managment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 4, 2010 Author Report Share Posted July 4, 2010 problēma atrisināta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now