Baek Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Lieta tada esmu izveidojis serveri , pec worma pamacibas cs 1.6 Windows , bet diez ko daudz es nerubiju par cs serveriem , teiksu godigi pirmo reizi taisu. Bet ir doma sakt jaunu projektu , viss ir nauda , serveris ( uz ka turet ). Vienigais zinasanas nava daudz par to. Tapec ceresu ka busiet atsaucigi un palidzesiet. Noteikt jautajumi bus vel , tadel veletos ,lai moderatori never ciet topiku. Es updatosu to , ar saviem jautajumiem , ja tas bus iespejams. 1. Ir serveris , it ka viss strada. Bet es skatos ka tagad ir tie protokoli 47 , 48 , tatad jautajums kuru labak likt virsu uz servera un ka to darit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Svaiga servera instalācija + http://dproto.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted June 30, 2010 Author Report Share Posted June 30, 2010 2. Butu jautajums kadus pluginus likt uz Pub servera. Kadi ir parasti standarta , kuri stav uz Pubiem. Varbut ir kadi ieteikumi ? Paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 amxmodx.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts