Endijs_Dzerkalis Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Man ar PC notiek kaut kas nelags. Viss sakas, ja nemaldos 25. junija. Man ar datoru viss bija ok, speles steam gaja viss gaja. Izdomaju parisntalet Windows, jo jau bija paradijušas dažas kludas un loti piedrazots. Paši saprotat. Parisntaleju datoru - uzliku Win7(to pašu versiju no ta paša diska, kas visu laiku bija). Protams visus driver saliku, programmas, steam. Domaju paspelešu Modern Warfare 2 Multiplayer(steam protams). Viss kartiba, paspeleju pašaudos un izeju ara no speles. Izeju laimigs pavazaties ara, atnaku majas. Domaju paspelešu atkal MW2, bet kas notiek, ejot spele man uzmetas visiem zinam error - This game is currently unavailable! Nu, protams, man ta ir bijis, restarteju Steam. Atkal tas pats error. Restarteju PC. Tas pats. Izdzešu Steam un uzlieku pa jaunu, tas pats. Uztaisu spele - Verify Integrity Of Game Cache, nav error, viss ok. Spele tik un ta neiesledzas. Pameginu ieiet MW2 Single Player - viss strada. Nu, domaju, steam gluko, tapec neiet MW2MP. Uzlieku CS:S, tas pats error. Meginu palaist Killing Floor, tas pats. L4D; L4D2; DiRT2 - 90% no manam spelem neatveras, jo tas suda error. Nu, domaju Win7 neriktigi uzlicies. Parinstaleju atkal win7. Ieej spele, pirmas min viss ok, uztaisu rr spele, NEIET!!! Tas pats. Hmm.... Win7 vaina?!? Uzlieku Win Vista, tas pats.... Uzlieku XP levo. Un šoreiz nevis instaleju Steam uz C: logistiskas dalas, bet gan uz mana areja cieta. Spele iet, viss iet, var iet vairakas reizes iekša. Dirt2; l4d2 iet. VISS NOTIEK.... Bet vieniga problema - nevienu settingus, neko nesaglaba. UN CS:S tikunta neiet. WTF?!?!?! Tad saku domat, nah nesaglaba un izsecinu, ja ir read-only, tad nesaglaba, tikai nolasa. Es apskatos, JA viss ir READ-ONLY. C: ; D: dala, pat arejas cietais. Gribu nonemt nost, tipa nonemu - ieeju atkal properties - atkal pats uzlicies. Vienkarši NEVAR nonemt Read-only, ka tas var but iespejams un kja to var novet?! Murgs... Viss cietais ir read-only.... Varbūt read-only nav pie vains, bet WTF, kas notiek!? Kāds zin, kā tikt ar šo problēmu galā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Pamēģini izdzēst ClientRegistry.blob vai Steam.dll failu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Nu, protams, man ta ir bijis, restarteju Steam. Atkal tas pats error. Restarteju PC. Tas pats. Izdzešu Steam un uzlieku pa jaunu, tas pats. Uztaisu spele - Verify Integrity Of Game Cache, nav error, viss ok. Spele tik un ta neiesledzas. Pameginu ieiet MW2 Single Player - viss strada. Nu, domaju, steam gluko, tapec neiet MW2MP. Viss ir izmēģināts ar Steam. Kr4, man problēmas ir ar Valve spēlēm... Strādā - Left 4 Dead; Left 4 Dead 2; Day of Defeat: Source; Half-Life; Half-Life 2: DM ; HL2:Episod One. Nestrādā - CS:S; Portal; Team Fortress 2; Garry Mod's; Half-Life 2; HL2:Episode Two; HL2:Lost Cost. Un pamaniju vēlvienu lietu, ieeju ejošā spēlē, nomainu settings, pēc spēles restart, nekas no nomainītā nestrādā, jo***man liekas ir visur readonly*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now