Jump to content
GIGN Forum

Meklēju Patcančikus.


entw
 Share

Recommended Posts

Stopiņu Novadā, Līgo parka estrādē visu laiku notiek florbola spēles, tad nu lūk, viņi izdomājuši, ka jāuztaisa BETA TEST cup, vienkārši, lai izmēģināt kas un kā, protams, vēlāk būs arī normāli, bet šitas pirmais ir tāds tests.

Tātad, kopumā no Novada būs 3 komandas (Saurieši, Ulbroka & Vālodzes), es izdomāju veidot savu komandu kā ceturto. Lai piedalītos vajag 5+1 spēlētājus (5 laukuma un 1 vārtusargs)..Te sākās problēmas, tā jau komanda sastāv no draugiem un kaimiņiem kuri ne visai labi spēlē, bet tomēr ir spēlējuši un saprot kas un kā..bet vajag vēl +1 vai labāk +2 čaļus un no šiem čaļiem es sagaidu:

* Florbola ekipējumu (florbola nūja un piemērots sporta apģērbs ar sporta botām)

* Pakļāvību (stingri jāievēro kapteiņa aka manas komandas, prasības utt., spēles laikā es to biju domājis)

* Jāzin vismaz kādi florbola noteikumi, protams, ideāli ja zin visus noteikumus..bet nu tos pa 3min iemācīties un viss.

* SMADZENES (protams, es zinu, ka neatradīšu nekādus nhl allstars, bet nu tomēr, ja jau spēlē tad loģiski jādomā, jo spriedze būs liela, jāsaprot, kam jādod piespēles, nevis naglaju atdot visu laiku pretiniekiem bumbiņu un pēctam raustīt plecus tipj neko nezināja)

Ko par to es jums piedāvāšu:

* Aukstu ūdens piegādi (pārtraukuma laikos tas ir labākais glābējs)

* Draudzīgu atmosfēru komandā

* Kaimiņš kā mūsu sponsors ar manīm saderēja, ja mēs uzvarēsim kādu spēli tad par spēli maksās visiem 3ls, tas ir apmēram kopsummā būs kādas 4 spēles, 4x3=12ls par turnīru kā free nauda, yeenaiis.

* Pats neesmu nekāds pro, bet spēlēju pagaidām labāk par visiem draugiem, būs ekskluzīva iespēja iegūt dažādus tipus & pamācības.

Meklēju čaļus kuri galvenokārt, spēlēs pa centru un/vai uzbrukumā.

Ja kaut kas nav skaidrs rakstat, atbildēšu, mošk kaut ko piemirsu pateikt. Ak jā, turnīrs apmēram būs nākošsnedēļ, Līgo parka estrādē.

P.S. Ak jā, vēlamais spēlētāju vecums 14-19gadi, protams, tie ir tikai mani ierobežojumi, bet nu manliekas, tie ir sakarīgi.

P.S.S. Spēles, galvenokārt, droši vien notiks ap vakaru, sākot no kādiem 18:00-21:00, bet tie nav precīzi laiki..

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

Tātad, kopumā no Novada būs 3 komandas (Saurieši, Ulbroka & Vālodzes),

Ej DIRST! Nahuj tu taisi šāda tipa sūda topiku, ja te reāli apgriežās kkādi 3 cilvēki no tevis pieminētajiem rajoniem? + kur ir garantija, ka vismaz viens vaētu piekrist tavam sūdam?

naziic: Šim suspends uz 10 dienām, parējie mācieties forumā savaldīties, vismaz vietās, kur diršana nekādā gadījumā nav nepieciešama.

Link to comment
Share on other sites

Paprasi Raitumam... LV izlases uzbruceejam no Talsiem... domaaju, ka pasuutiis tevi paeest seenes jeelas... tas arii viss...

Kaa jau palaidnis teica... ej pakakaa!!!

naziic: Arī šis āksts nopelnīja atvaļinājumu.

Link to comment
Share on other sites

Jūs stulbi esat vai kā? Es apgrozos tikai gign forumā, visus mobīlos kontaktus esmu apzvanījis, visus klasesbiedrus/draugus utt apprasījis, es saprotu, ka nebija labākā doma postot te, BET JA NU GADĪJUMĀ, ā un paši EJAT DIRST (ar capslock). :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nu Līgo parks reāli ir nu skaitās 24km no Rīgas, bet nu tākā es uzturos visu laiku purvciemā, tad ar autobusu līdz turienei pa 7-8min var aizbraukt, nav tik tālu, no siguldas gan ir gabaliņš, bet tev ir mašīna, jeb vēl nepilngadīgs esi? Ja tev ir auto, tad būtu ideāli, uzzināju, ka turnīrs tomēr būs jūlijā, vai augustā, tādēļ visiem kopā būs laiks sanākt vairākiem treniņiem, tanī pašā Līgo parkā. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...