Jump to content
GIGN Forum

Viss Par Un Ap Jauno Cs:s

Miezis
 Share

Recommended Posts

Nu no sūda konfekti nevar uztaisīt ;) Tā nu tas ir :) Nu pārāk kakainu grafiku nav jēga likt cs:s,tad jau labāk 1.6. Principā pietiek ar k-kādu 7300gt 7600gt lai fps būtu virs 200. Galvenais CPU un tā frequence.

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

;) Tā nu tas ir :) Nu pārāk kakainu grafiku nav jēga likt cs:s,tad jau labāk 1.6. Principā pietiek ar k-kādu 7300gt 7600gt lai fps būtu virs 200. Galvenais CPU un tā frequence.

Nu tagad diemžēl vajag arī normālu video karti, jo kā redzi viens čalis (christx) viņam PC parametri ir

CPU AMD PHENOM II X4 965 3.4 Ghz

RAM 4 Gb DDR3

VGA NVIDIA 7950GT

video stress testā ar JEBKĀDIEM dxleveliem un ar fps konfigu vidējais fps ir 240~ :( pie zoomiem un flashiem un smoukiem drops uz 70 in-gamā.. Bet pirms tam bija fps virs 300.

Bet man ir tieši tāds pats PC kāds viņam nu izņemot VGA man ir XFX NVIDIA GTS250 1GB bet man ir stabils 299.99 FPS.

Tapēc uzskatu, ka spēle daļēji dēļ jaunā dziņa ir pārgājusi netikai uz CPU un RAM'u bet arī uz GPU prasībām.

CPU AMD PHENOM II X4 965 3.4 Ghz

RAM 4 Gb DDR3

VGA NVIDIA 7950GT

video stress testā ar JEBKĀDIEM dxleveliem un ar fps konfigu vidējais fps ir 240~ :( pie zoomiem un flashiem un smoukiem drops uz 70 in-gamā.. Bet pirms tam bija fps virs 300.

Bet man ir tieši tāds pats PC kāds viņam nu izņemot VGA man ir XFX NVIDIA GTS250 1GB bet man ir stabils 299.99 FPS.

Tapēc uzskatu, ka spēle daļēji dēļ jaunā dziņa ir pārgājusi netikai uz CPU un RAM'u bet arī uz GPU prasībām.

šaubos vai redzēsi atšķirību starp 60 un 600 fps ! :superlol:

:superlol:

Ja saproti, tad redzi, lai būtu ideāli jābūt vismaz 100+ FPS, lai sanāktu BHOP's ar uberboostu kā arī precīzāks un stabilāks recoil sākas tikai no 69 fps nu vismaz tagad uz jaunā apdeita.

Tik ātri tie gļuki vēl nebūs novērsti vienkārši tev nācies saskarties, piemēram, kā daži sūdzas:

Tavs komandbiedrs ir pretējā tīma skinā,

neredzi cilvēku un viņš rādās random vietās,

rādās rokās 2 ieroči, piemēram, m4a1 kopā ar deagle skats apm. tāds kā elites, bet tikai vienā rokā m4a1 bet otrā deagle.

Un tie ir tikai daži galvenie, kas tagad bojā spēlēšanu. :{

Patreiz neviens tāds gļuks ar playeriem nav gadījies, bet runājot par tiem ieročiem, kad vēl spēlēju 1.6 pa retam bija tāds gļuks ka bija divi automāti (viens parastā vietā) un arī rādījās abi rokās... :lol:

Katrā ziņā līdz šim spēlējot esmu apmierināts ar apdeitu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...