Liztikz Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 sveiki visi līgotāji un visi pārējie, man šie līgo nav īpaši izdevušies ar to stulbo laiku, bet tas tā. sēdēdams izdomāju ka vajag jaunu mobīlo, jo vecā nokia 5310 ir apnikusi un gribas kaut ko jaunu pamēģināt. Tātad, jautājums - kādu mazcenas mobilo iesakat? no LMT protams. Ir doma ņemt HTC touch2, saka ka tatto ir labāks, bet viņam tizls dizains. iesakat ko varētu ņemt no LMT mazcenas mobīlajiem. vēlētos ar touch-screen un visām jaunajām fīčām. āāāā un par wi-fi, man vajag rūteri lai pats sev uzmočītu wi-fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Neiesaku nevienu no mineetajiem ! Par wi-fi... neko nevaig... vnk ieej un pievienojies, ja apkaartnee ir kaads pieejams wi-fi ports... thats all !!! P.S. my Sony Ericsson xperia x10 > all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 23, 2010 Author Report Share Posted June 23, 2010 ja būtu iespēja xperia paņemt es uzreiz to ņemtu, bet redz - TĀDAS IESPĒJAS MAN NAV. vajadzīgs man kāds no mazcenas mobīlajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Xperiai ir Android 1.6, tāpēc, nē, nav > all. Tattoo un Touch2 atšķiras tikai ar dizainu un OS. Pirmajam ir Android 1.6, otrajam WM 6.5. Android > Windows Mobile. Ja vari "pacelt", ņem HTC Desire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 +1 par xperia.Vēl var Nokia x6,bet tas tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 23, 2010 Author Report Share Posted June 23, 2010 pacelt nevarēšu šoreiz, jo pieejami tikai 30ls :/ tātad, man ņemt tatto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Līdz 30Ls sakarīgākais no piedāvājuma ir Tattoo, imho. Es ceru, tu šo arī esi izlasījis: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 23, 2010 Author Report Share Posted June 23, 2010 (edited) to es esmu izlasījis, pašlaik man ir formula 8 par kuru man maksā vecāki, so ikmēneša maksa nemainīsies, tikai tie 30ls kurus es uzreiz samaksāju... Edited June 23, 2010 by Liztikz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 24, 2010 Author Report Share Posted June 24, 2010 atvainojos par Double-post, bet es vēlētos zināt kādas foršas spēles/apps ir uz tattoo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now