MaFia.Tm Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 hi all... Uzreiz Ar jautajumu : Vai ir iespejams uzhakot wireless network password?? Es tur Skatijos youtubē video un visu laiku viens un tas pats visadus su*us tur rada.... Kr4... Kads pasakat link no video vai kaut kada faila kur ir paradits : KĀ UZHAKOT WIRELESS NETWORK PASSWORDUS : !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaFia.Tm Posted June 22, 2010 Author Report Share Posted June 22, 2010 Zinu... izklausas stulbi , bet tas ir iespejams... Youtube.com paradits kā , bet es nespeju tur neko padarit jo visi tie linki discriptions iekšā ir 100gadus veci un tadu vairs neksisteē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Ta gan nav uzhekosana,bet biezi pec sis listes vadoties ir gadijies tikt pie paroles http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpokuMednieks Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html Te es Mafia.Tm.... es vienk. no otra kompa.... ***** + Tas diez vai palidzes... tpc ka skatoties uz usernames un spiezot ctrl+f un meklejot tadus usernames kadi ir taja Wireless network connections saraksta.... nekāa.... bet var meģināt.... Palds.... Varbut vel kads zin kaut ko... TAD RAKSTAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Ja tas būtu Tavos spēkos, Tu pat neuzdotu šādu jautājumu. Visu, kas nepieciešams, atradīsi BackTrack Linux distribūcijā. Lieki piebilst, ka Tev būs nepieciešama wifi karte, kuru iespējams palaist monitor mode. Tur kura katra nederēs. Acer portatīvajos ir diez gan spēcīgas iebūvētas wifi kartes ar iespējamu monitor mode. Draiveri pat ir iekš BT. Bet tā kā Tu ne velna no šī te nesaprati, tad visdrīzāk vari aizmirst par wifi hackošanu. EDIT : un man nepatīk, ka Tev ir 6 acc forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 suspend all of them Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 hakot ir slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts