Jump to content
GIGN Forum

Fps Problem

flashback
 Share

Recommended Posts

reāli, teikšu iz pieredzes:

kad ieslēdzās win 1. reiz pēc formāta pirmais logs, kas izlēca bija tas SASSER vīruss. Domāju kamēr, jauns iznīdēšu. Ierakstiju antivīrusu un palaidu lielo skenu. Atrada 8 vīrusus. Forši ne ?

Tapēc iesaku neta kabeli slēgt tiaki pēc antivīrusa un firevāla ierakstīšanas.

aa jaa es taa arii dariiju, tikai es aizmirsu, kuraa briidii es izsleedzu to kabeli smile.gif

Man kadreiz ari bija R9250(128mb) un fps tiesham bij 70-99 normalos apstakljos, bet uz SOFTWARE bij protams 30-60 , R9250 loti slikta karte speleshanai, jo man vinja visu laiku chakarejas ar driveriem, 2as reizes aizvedu uz rigu lai nomaina vai sataisa (bet vai videokarti var sataisit?O_O) neko vinji nebij izdarijushi, videokarte vnk maigi izsakoties ir baigais meesls.

Man fps ari kadreiz kritas uz shis videokartes, pie vainas atradu antivirusu, kas ikpec kada laika kko mazu iegruzi un noraustas cs.

Man jau likas, ka matesplate nenem preti Radeon, bet talak nopirku 9600SE un nekadu problemu. (Kaspersky's neko ljaunu nedara) . weep.gif

Edit:

Pardevu R9250 pa 10Ls , un kex kas man vinju nopirka nesudzejas speledams UT !

Edited by narkoze

nu man patiesiiba ir kaut kas liidziigs, pilniigi vai kriitu izmusimaa, kompis 4-tais pents 3Ghz, ar Asus mati, kingston 512 ramu, cietais arii itkaa tip top, bet vidio karta taada iesuukaajosha Geforce FX5700Le, respektiivi, probleema ir taajaaa ka cs, shausmiigi velkas, itkaa nesen uzliku jaunu win, bet tik un taa baigi velkas, pirmajaa briidii iejot cs fps stabils 100, bet peec tam svaarstaas kaut kur 30-50 robezhaas, nesaprotu kas par lietu, tik pat kaa jacitee PV - man gribas, gribas raudaat sad.gif aceros ka savaa laikaa uz III pentiuma man ar shaada pasha tipa vidio karti cs gaaja labaak! katraa zinjaa pilniigs chau, jel paliidziet man

Edited by uyinaators

nu nezinu par jums, bet man ir 1200 Mhz Duron, 512 Mb PC133 SDRAM, GF Ti 3 64 MB DDR un man ir sekojosi fps raditaji. Piem Nuke uz ielas 60 - 80, ieksaa rampaa 100 fps (tas pats attiecas uz visam eekam iekspusee) aztekaa pie A apm 60 uudeni apm 50 utt. Noslepums, ko ieteica boRdo - lietoju refresh lock (loti laba manta), x3m config un Rivatuner (Nvidia only), aaa un man monitors ir 17" CTX (razots pirms apm gadsimta un uz Windowsa ja uzliek 85Hz nokaras.) Refrershlock izdara taa ka vins zem cs man mocii uz 100 Hz wink.gif Pameginiet!!!

esmu 90% pārliecināts ka video kartes draiveri nav riktīgi. Kad tie būs riktīgi - viss būs riktīgi!

varētu būt tuvu patiesībai. bet vēl pamēģini savā catalyst control panel kautko paonanēt ar settingirm kvalitaatei utt. visu izmeegini, pat vsync laugh.gif tas pats attiecās uz nvidia shitiem.

Pameginaju nShitia draiveros pareguleeties uz High Performance, man redz taads mauka 5600 pa kaadi 120 Ls zaban.gif pilnigs redz suds... vel sliktaks ir laikam tikai 5200 new_silly.gif. bet tagad redz fps pec reguljasha visur ir vienmer ... 85 lol, jo vsync jalieto obligati, savadak peld atteels vislaiku un monim negribu likt 100 hz, jo liekas ka no ta man sap acis blink.gif ieprieksh man arii vislaiku smagaas vietaas aztecaa piem kritaas fps uz kaadi 60 + ar daudz chubakilaam un smokeem

P.S. tomer kad iet iekshaa smokes duumaa, tad lidz vienai vietai vislaiku ir 85 fps, bet pashaa centraa tjipa apalji 42 fps, tikka cm paiet uz priekshu, taa akal 85 fps. ES neticu, ka kaadam ir savaadaak. smiliez.de_2428.gif

Edited by taps

Nu jaa.. draiveri draiveri.. bet es visus tur esmu meegjinaajis kachaat un palaist un kachaat un atkal palaist un nekas no taa visa nepaliidzeeja. Un jaa nrkz, to, ka radeon 9250 ir baigais meesls es esmu pamaniijis, bet nu kamoon, man tagad cita videokarte nespiid, taa kaa man vajag zinaat ko izdariit sad.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...