flashback Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 reāli, teikšu iz pieredzes: kad ieslēdzās win 1. reiz pēc formāta pirmais logs, kas izlēca bija tas SASSER vīruss. Domāju kamēr, jauns iznīdēšu. Ierakstiju antivīrusu un palaidu lielo skenu. Atrada 8 vīrusus. Forši ne ? Tapēc iesaku neta kabeli slēgt tiaki pēc antivīrusa un firevāla ierakstīšanas. aa jaa es taa arii dariiju, tikai es aizmirsu, kuraa briidii es izsleedzu to kabeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Man kadreiz ari bija R9250(128mb) un fps tiesham bij 70-99 normalos apstakljos, bet uz SOFTWARE bij protams 30-60 , R9250 loti slikta karte speleshanai, jo man vinja visu laiku chakarejas ar driveriem, 2as reizes aizvedu uz rigu lai nomaina vai sataisa (bet vai videokarti var sataisit?) neko vinji nebij izdarijushi, videokarte vnk maigi izsakoties ir baigais meesls. Man fps ari kadreiz kritas uz shis videokartes, pie vainas atradu antivirusu, kas ikpec kada laika kko mazu iegruzi un noraustas cs. Man jau likas, ka matesplate nenem preti Radeon, bet talak nopirku 9600SE un nekadu problemu. (Kaspersky's neko ljaunu nedara) . Edit: Pardevu R9250 pa 10Ls , un kex kas man vinju nopirka nesudzejas speledams UT ! Edited October 19, 2005 by narkoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 (edited) nu man patiesiiba ir kaut kas liidziigs, pilniigi vai kriitu izmusimaa, kompis 4-tais pents 3Ghz, ar Asus mati, kingston 512 ramu, cietais arii itkaa tip top, bet vidio karta taada iesuukaajosha Geforce FX5700Le, respektiivi, probleema ir taajaaa ka cs, shausmiigi velkas, itkaa nesen uzliku jaunu win, bet tik un taa baigi velkas, pirmajaa briidii iejot cs fps stabils 100, bet peec tam svaarstaas kaut kur 30-50 robezhaas, nesaprotu kas par lietu, tik pat kaa jacitee PV - man gribas, gribas raudaat aceros ka savaa laikaa uz III pentiuma man ar shaada pasha tipa vidio karti cs gaaja labaak! katraa zinjaa pilniigs chau, jel paliidziet man Edited October 20, 2005 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 geforce 4 64mb un athlon 2..5ghz un fps visaas vietaas man ir 99 ... vai duumos vai uudeni jebkur..... labi nokonfigureets..... novelc vnk jaunaakos ati draiverus imho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 nu nezinu par jums, bet man ir 1200 Mhz Duron, 512 Mb PC133 SDRAM, GF Ti 3 64 MB DDR un man ir sekojosi fps raditaji. Piem Nuke uz ielas 60 - 80, ieksaa rampaa 100 fps (tas pats attiecas uz visam eekam iekspusee) aztekaa pie A apm 60 uudeni apm 50 utt. Noslepums, ko ieteica boRdo - lietoju refresh lock (loti laba manta), x3m config un Rivatuner (Nvidia only), aaa un man monitors ir 17" CTX (razots pirms apm gadsimta un uz Windowsa ja uzliek 85Hz nokaras.) Refrershlock izdara taa ka vins zem cs man mocii uz 100 Hz Pameginiet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 (edited) esmu 90% pārliecināts ka video kartes draiveri nav riktīgi. Kad tie būs riktīgi - viss būs riktīgi! varētu būt tuvu patiesībai. bet vēl pamēģini savā catalyst control panel kautko paonanēt ar settingirm kvalitaatei utt. visu izmeegini, pat vsync tas pats attiecās uz nvidia shitiem. Pameginaju nShitia draiveros pareguleeties uz High Performance, man redz taads mauka 5600 pa kaadi 120 Ls pilnigs redz suds... vel sliktaks ir laikam tikai 5200 . bet tagad redz fps pec reguljasha visur ir vienmer ... 85 lol, jo vsync jalieto obligati, savadak peld atteels vislaiku un monim negribu likt 100 hz, jo liekas ka no ta man sap acis ieprieksh man arii vislaiku smagaas vietaas aztecaa piem kritaas fps uz kaadi 60 + ar daudz chubakilaam un smokeem P.S. tomer kad iet iekshaa smokes duumaa, tad lidz vienai vietai vislaiku ir 85 fps, bet pashaa centraa tjipa apalji 42 fps, tikka cm paiet uz priekshu, taa akal 85 fps. ES neticu, ka kaadam ir savaadaak. Edited October 20, 2005 by taps Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 Nu jaa.. draiveri draiveri.. bet es visus tur esmu meegjinaajis kachaat un palaist un kachaat un atkal palaist un nekas no taa visa nepaliidzeeja. Un jaa nrkz, to, ka radeon 9250 ir baigais meesls es esmu pamaniijis, bet nu kamoon, man tagad cita videokarte nespiid, taa kaa man vajag zinaat ko izdariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 moshka tev max_fps 30 uzlikts? ir uz 999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnReaLity Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Domaju, ari ka Video Draiveri!! Vai nu pats video tev pakauts!!! Hvz mosh sainstaleeji 4ota neto!! Vai mosh kadu "Druganu nokeri" - virusu! tada lieta ir bijiusi tikai tad kad antivirus sak skanet!!!! Savaaaadaak nekad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now