Zorg`s Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Man jau ilgāku laiku dators mēdz uzkārties tā, ka vispār neko nevar izdarīt, vienīgi restartēt. Tas viņam uznāk pilnīgi ne no kā, ja klausās mūziku, vai ja dara kaut ko internetā. Un, tad kad restartējies dators, tad izmet šādu logu. Kāds varbūt var palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) Kāds OS? Pateiksi OS, iespējams, ka varēšu palīdzēt, sakarā ar šo problēmu. Edited June 20, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Windows7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Pateiksi OS, iespējams, ka varēšu palīdzēt, sakarā ar šo problēmu. Ekspert, skrīnā jau bija redzams kas par OS. Beidz vienreiz visur iedirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Vai, vai, nu piedod man, es kā redzi neredzēju, ja reiz prasīju. Atpakaļ pie lietas. Redz kur, novelc šito, maybe fixos problēmu - CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 sados gaidjumos 50/50 ir win vaina vai hardware. Saja gadijuma sakuma ieteiktu notestet RAM/CPU/VGA atseviski ar softiem un tad kerties pie win parinstelesanas. CPU-prime95 RAM-memtest VGA-3dmark vantage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now