CreativeNemesis Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Sveiki visiem! Lieta tāda , pirms kāda laika PC sapisās un negāja , vnk parādijās tas American Megatrends un pectam tas ka jaaareboooto PC + negāja printeris - man ir kādi 6 porti , negāja ... mēģināju visus ..... BET kad aizvedām PC pie meistara , viņš saka , ka neko nav labojis , jo viss viņam gājis ideāli - nav bijušas nekādas problēmas , un printeris arī brīnumainā kārtā strādāja! Man bija mazliet WTF , jo kompis , kad aizvedām , negāja , un printeris man jau kādus 4 vai 5 mēnešus negribēja strādāt .!.!.!. Tas vispār kaut kā ir izskaidrojams ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Viss atkarīgs no tā vai meistars lika maksāt vai nē . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 (edited) Nu vins prasija kadus 8 latus , bet esot teicis , ka ja atkal saplīsīs , tad atdošot naudu . ( Pats nebiju , kad paneema datoru atpakal, tape nevaru skaidri pateikt , kape 8 ls ) Edited June 16, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 nu bet kā viņš pats no sevis varēja salaboties ! it ĪPAŠI Printeris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 meistars MELO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) Lolol, man tā pat bija, mājās skeneris nestrādāja, aizvedu pie meistara, teica ka viss ok, parādīja ka strādā, un atdeva atpakaļ, atbraucu mājās, pieslēdzu, nekas nešancē tad šis bija atbraucis līdz manīm, atnāca, kautko izdarīja (nu jau neatceros) ok viss gāja.. tikko aizbrauca prom, atkal nekas nestrādāja " samuray +2 Edited June 17, 2010 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Meisterus uzskata pa raganam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 eee tom nehuj drst Skroderdienas silmačos - 65. lpp Zāra ( no vidusistabas) - Meisters sauc Rūdis - Vadmala jādigdierē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now