priveegerik Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Pirku no šiem spēles Skype pazudis vairak neatbild ka arī niks nodzēsts un palicis tikai logins (alusjanis59) Visiem šadas problēmas kas iegādājas no viņa spēles ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) Nu tā mēdz notikt ar kontiem kurus taisa ar pizģītām kartēm, prasi lai maina vai arī ja nevari sadabūt rokā tad neko, tagad šitais ļoti daudziem ir, nav vairs kā pirms pāris gadiem, ka visiem pie dirsas bija kā tie konti taisīti. Edited June 16, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Labāk priecājies, ka kontu nav bloķējuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) vins ir baigais najobshiks, daudzos forumos par vinu suudzas. p.s ieliec vina rekvizitus. Edited June 16, 2010 by prekkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Nopērc pa lēto no nēģera rozē divriteni ar mistisku uzrakstu "Ilzītes īpašums" uz rāmja. Pārlaimīgs braukājies savā neiberhūdā un lielies visiem draugiem ar sava divriteņa stilīgajām bārkstīm, kuras plīvo vējā. Uztaisi debilu topiku forumā, kad tevi uz ielas atspārda Ilzītes tētis un divriteni atņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 UnCroft's jau sen kā nevienam neko nepērk Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 Nja laikam neko atpakaļ te nedabūt un ar UnCroftu jau runāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaplis117 Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 man ari tada pati problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 (edited) uncrofts jau vairs nepārdod nu ir cits džekiņš. skaipā man viņš ir, bet ir pārāk daudz kontaktu nevaru pagaidām atrast, ja atradīšu iemetīšu šeit. man viņš atdeva spēli atpakaļ, kad man vnk viņa pazuda. edit; vo ģenerāli, tāds bija viņa niks! Edited June 23, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Tas ko jūs meklējat ir beerjohn, jeb alusjanis59 Bet laikam šamais ar visiem liek mīksto... nezinu īsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroftProject Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 nepiepishaties man vinja jaunais skype laikam ir beerjohn1 un vinsh man te beera atmazkas ka nejaushi "izdzeesis" savu veco vai kko tml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Nu beidzot dižie kapeiku pisēji aplauzās. Sen zināju, ka šitā pirkšana "pa lēto" beigās tāpat sanāks daudz vairāk par vienkārši nopirkšanu no steam lapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 ejat dirst vnk. Ja nejedzat pirkt no steam godigi, nav briinums ka jus lohatronus appish un es priecajos, ka papisat naudu, jo uz tadiem lohatroniem japelna nauda. just saying. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now