Jump to content
GIGN Forum

Pilnīga Nekārtība, Kas Valda šeit!


liiv`
 Share

Recommended Posts

Tātad pēdējās dienas spēlējot GIGN serverī esmu noverojis, ka ADMINI nepilda savus pienākumus saistībā ar servera patrolēšanu, ķerot "CHEATERUS". Ko esmu novērojis? Esmu novērojis, ka viņi tā vietā, lai nobanotu kādu tā vietā vienkārši "sēž PUB'o un kačā savu RANK" (neminēšu vārdu kuri). Admini uz CSS servera nav pietiekami daudz vai arī nav pieredzējuši CSS jomā. Mans ieteikums būtu sekojošs jānoņem CSS nika reģistrācijas cena, kā arī jāskatās pēc cilvēka paša skilla līmeņa, jo lielākoties paši admini ir UNskilled, kuri wallhackerus vienkārši laiž prom vai arī ignorē un turpina spēlēt. Es uzskatu, ka nospēlētais laiks arī nav svarīgs, galvenais lai cilvēks ir tiešām pierādījis sevi no labās puses kādas viņam ir dotības un spēja kontrolēt serveri, jo tas ir absurdi ? kāds ir nospēlējis 3000 stundas tiek pa ADMINU bet smadznes, vispār ir nulle, bano visus pēc kārtas vai pat vienkārši ignorē un uzskata sevi par pasaules nabu. Es gribētu, lai tieši uz CSS GIGN servera atlasītu labākos spēlētājus, kuri varētu pierādīt sevi nevis no NOSPĒLĒTĀ laika bet vietā uztaisot sadaļu "Busted Cheateri" kur būtu likti veidotie video klipi vai demkas, kur tiek skaidri un gaiši izsecināts katrs čītera gājiens. Un tad mēs skaidri un gaiši redzētu, kurš iederētos ADMINa lomā un kurš nē.

Link to comment
Share on other sites

nospēlēto stundu skaits ir pirmais pierādījums tam, ka serveris adminam ir svarīgs, un admins tajā uzturās pietiekami.

varbūt tev pienest uz paplātes 1,75 zz lai vari regot niku?

olas sacept brokastīs? ar šķiņķi?

Link to comment
Share on other sites

Nu lūdzu faktus, demo, kuri ir tie admini un kad tas noticis.

Pieņemot to, ka admini arī grib spēlēt, nevis tikai sēdēt specos un vērot spēlētājus, tad nava reāli vienam adminam nosekot līdzi uzreiz 20 spēlētajiem. Iespējams, ka kāds arī trāpās, ko palaiž garām, bet kas tev liedz noziņot adminam, vai arī sūdzību sadaļā.

Un adminus neizvēlas tikai pēc nospēlētā laika, tas ir tikai kā faktors, kas ir vēlams. Katrs tiek izvērtēts individuāli pēc aktivitātes, reportiem, ect shit.

Vienmēr var arī rakstīt man uz stīmu vai skype, kad serverī rodas nekārtības, kad esmu klāt un brīvs, tad vienmēr cenšos izskatīt šos reportus.

Link to comment
Share on other sites

Tu neesi kārtējais wanabe admins, kurš aplinkiem runā, bet īstenībā vēlētos lai pašam piešķir tiesības neizpildot adminam nepieciešamās prasības?

Vispār tu tur sūrāko fufeli esi sarakstījis...

Link to comment
Share on other sites

Vispār tu tur sūrāko fufeli esi sarakstījis...

Vissūrākais fufelis esi tu pats! Uz 1.6 GIGN sevi ir pierādījis, bet iekš SOURCE gan ne. Tur tā lieta nesaku, nesaku ka vēlos būt admins es tik saku ka vēlos, lai tur beidzot būtu kārtība!

Un btw kādas būs tavas nepieciešamās prasības?

Davai bez offtopic?

1. Pats esi šmur.. (saprati pats)

2. Kāda tev šeit teikšana tad?

3. Tu vispār spēlē CSS GIGNā vai arī esi kārtējais līdzīgais no pārējiem ? "vienā serverī viss kārtībā pārējos arī"

Pašlaik diezvai te ir kāds, kurš pats personīgi spēlētu CSS un izteiktu savu viedokli, bet tā vietā es redzu tikai 1.6 fanātus, kuri nepieņem kāda jaunpienācēja SŪDZĪBU no visa servera ļaudis.

Edited by liiv`
Link to comment
Share on other sites

Redz, nu tu pats iebrauci auzās, jo tu nemaz nezini, kurš ir admins un kurš nav. Pēdējā laikā ir palicis krietni mierīgāks cs : s serverī, pats ielecu ik pa laiciņam, kad neredzu nevienu adminu onlainā, lai nočekotu situāciju. Pēdējās ~5 reizes neesmu redzējis nevienu netīreli.

Tas, ka tu te tagad izārdīsies, nenozīmē, ka kaut kas būtiski mainīsies, tu sevi tagad pataisi par stresainu antiņu, kurš GRIB kārtību un tūlīt pēc knipša tāds būs, jo tev nāk raudiens.

:muuuahaha:

Tomass, es gigna tfā tā pareti ielienu, vai nu, kad kso nav normāla tauta, vai tad, kad gignā ir cash or teddijs, ar tediju paļubom ir interesanti ^_^

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Tad, kad tu pietuvosies manam līmenim rangā, tad tu mani drīkstēsi nosaukt par unskilled, tad kad tu sasniegsi kaut pusi no mana stundu skaita, ko esmu pavadijis serverī, tad es atļaušos ņemt vērā tavus pārmetumus, ka tur biežāk ir nekārtība nekā kārtība!

Runājot par to, ka admini ir nepieredzējuši - tu man liekas nemaz visus adminus neesi redzējis!

Karoč kā jau te kāds teica - bla bla bla... Man kaut kas nepatīk... bla bla bla

P.S.

Jā apzinos, ka pēdējās dienās neesmu atkal mega-aktīvs...

Edited by Spec_Alfa
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...