slow hands Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 (edited) taada visiem zinama lapa kaa gotfrag.com publiceejusi savu pasaules labaako counter - strike speeleetaaju top15 siikaaku infu skatiit te http://baltgames.lv/v2/news/1956/. ja kaadam nav tuva krievu valoda, tad rakstiits tur nekas taads paaraak svariigs nav, tikai tas, ka tas ir pashu gotfrag.com izveidots tops un atskiras no citiem pasaules topiem. laikam, par noteicosho kriteeriju shaa topa izveidaa bija tas, kaa speeleetaajs indiviaali ir paliidzeejis komandai un kaa iespaidojis kopeejo komandas rezultaatu (interesanta pieeja). mans favoriits GoodFella no 4Kings ir 12. vietaa veel man patiik Snajdan, btw, abi ir zviedri P.S. nezinu vai pareizi iztulkoju, jo krievu valodu esmu maaciijies tikai 3 gadus + lielaako dalju krievu valodas stundu pavadiiju datrosalonaa P.S.S. vai shajaa topaa ir kaads no juusu miilaakajiem cs speeleetajiem? (ja taads jums vispaar ir) Edited October 13, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Taps nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 No shiem man vislabaak imponee: 6. fRoD (coL) 9. Blizzard (mouz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 no tiem kēksiem man patika pāris fRoDa triki ar awp un man vienmēr ir paticis XeqtR niks. Tas džeks rullē. Kaut kad agrāk baigi rambo un Potti patika, bet tagad kaut kā... a tas stulbais spawn man vienmēr ir besījis. p.s. taps tiešām nav Katrā ziņā mans favorīts Latvijas cseru vidū. Viennozīmīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 macho, kapeec tev Spawn vienmeer ir besijis, tapeec ka vina vaards ir Mohameds? vai arii tapeec, ka vinsh ir melns kaa velns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 no idea kāpēc. man liekas man viņa niks liekas diezgan debīls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalejs Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 kaut esi pa kaadu no vinie buutu dzirdwwjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 nja fRoD vienmer roX ar awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 kaut esi pa kaadu no vinie buutu dzirdwwjis kas tur ko dzirdeet, dazreiz pasties kaadu no jaunaakajiem muuvikiem, palasi kaut kaadas intervijas, pasties kaadu turniiru pa HLTV par nevienu no viniem es nefanoju, neskatos tur 5 demkas dienaa un neanalizeeju vinu speeles stilu ( bet varbuut vajadzeetu? ), vienkaarshi esmu redzeejis dazas speeles ar GoodFella un Snajdan liidzdaliibu un man tiiri labi patika kaa vini speelee. diez cik h dienaa tie labaakie speeleetaaji speelee cs, kaa juus domaajiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 esmu biezhi skatijies spelees pa hltv vai arii demkas failos... un pietam ljoti daudz un ljoti biezhi, mans top15 buutu savaadaaks: 1. walle 2. frod 3. method 4. shaguar 5. spawn 6. snajdan 7. lex 8. xeqtr 9. storm 10. cogu 11. rambo 12. element 13. ksharp 14. volcano 15. heaton nu hvz vinji jau zin labaak, tur caur visaadaam hujnjaam reekjina, bet nu es domaaju, ka shaadi buutu objektiivaak, bet nu cik objektiivi var buut 1na cilveeka viedoklis vispaar ieteiktu noskatiities kaadu demku ar "walles"(NiP) speeli vnk unikaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 zheel, bet nefanoju par kkaadiem cs-eriem, vieniigais, ko zinu, ir sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 vieniigais, ko zinu, ir sk uj paaraak neiisti... mans favoriits tagad ir complexity(coL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 nee, nopietni - nezinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalejs Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 kas tur ko dzirdeet, dazreiz pasties kaadu no jaunaakajiem muuvikiem, palasi kaut kaadas intervijas, pasties kaadu turniiru pa HLTV par nevienu no viniem es nefanoju, neskatos tur 5 demkas dienaa un neanalizeeju vinu speeles stilu ( bet varbuut vajadzeetu? ), vienkaarshi esmu redzeejis dazas speeles ar GoodFella un Snajdan liidzdaliibu un man tiiri labi patika kaa vini speelee. diez cik h dienaa tie labaakie speeleetaaji speelee cs, kaa juus domaajiet? dzirdeeju ka vini nav atkariigi pietiekot ar 2-3 stundaam (mosh kluudos) jo beigaas jau seez aknaas tas cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 sen atpakaļ laikam tas pats hītons teica, ka dienā 2-3h parasti spēlē, bet uz čempjiem 7-9h dienā. Diezgan sick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalejs Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 sen atpakaļ laikam tas pats hītons teica, ka dienā 2-3h parasti spēlē, bet uz čempjiem 7-9h dienā. Diezgan sick. tas ka 7 h dienaa nav sick ar mani taa biezi gadiijaas vasaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 (edited) ielikshu paaris linkus ar top speeleetaaju muuvikiem, nez cik nu vini jauni vai veci, ja godiigi daudzus pats nemaz neesmu redzeejis, bet ja ir veelme varat novilkt kaadu paariiti SpawN Allmighty fRoD Clairvoyant XeqtR: I don't play walle - Tiffany Twisted HeatoN - The one and Only 2 XeqtR - Master Of the Game no peedeejaa linka buus mazs aatrums, jo tas ir aarzemju, pareejie linki ir pashmaaju P.S. ja gribat to pedeejo nolaadeet, tad tur taa download poga ir apkasheejaa labajaa struurii, uzspiediet un tad izleks veel viens logs un tad tur spiediet uz taa download linka (uz taa kur nevajag regoties, lai nolaadeetu), bet to jau juus pashi saprastu Edited October 14, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 iesaku walles muuviku paareejie taa neiipashi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Savulaik ~1 gadu atpakalj, ar cauram dienam kachaju visas sacenes un skatijos, it ipashi piesaistija col clans. Atceros col bija baigi labais dokomentalais movie , kas nebija nemaz tik sen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 ei, viņi piemirsa mani, es esmu 16 rankā Haiduk[Lv] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 jaa walles muuviks nebija suudiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 (edited) noskatiijos to fRoD muuviku, nu tiiri labs vai ziniet unikaalie gaajieni ar AWP bija baigi labie. btw, es kaut kur lasiiju, ka agraak, kad 1.5 visi speeleeja, tad ar awp baigi labi maaceeja riikoties taads Johnny R. no mouz laikam vinsh bija, nezinu vai tagad vinsh veel speelee... gadienaa kaadam nav kkaadas filminas ar to Johnny R.? vareetu kaut kaa pa mirc paarsuutiit no vienas intervijas: Most people know Johnny.R by your incredible awp skill, how do you face your fans when they ask about questions about how to handle awp well or something like that? I played A LOT of awp_map when i started Counter-Strike and so awp got my favourite weapon. I always played the AWP positions in all of my clans. The only tips i can give is practise a lot and keep to your own style. If you like some other weapon more stick to it and don''t switch to AWP because someone else likes to use it. Edited October 14, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Gandriz visi jaunie cs movies ir labi, iesaku kachat no gotfrag.com tur vienmer ir jaunie clan movie un video no sacenem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 slow hands, vinjsh veel tagad labi maak ar awp, vinjsh ir komandaa, mouzsports... un arii ir viens izslaveetaakajiem awp'eriem in da hole world! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLy Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 no idea kāpēc. man liekas man viņa niks liekas diezgan debīls. tapec ka taa arii ira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now