raprock Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Bez liekām runām un salīdzinājumiem, kā arī alternatīvu ieteikumiem atbildiet, PC speci, vai šis portatīvais būs pietiekami labs tuvākos ~3 gadus, tieši iekšu ziņā, vai viņas ir pietiekami labas mācībām un varbūt kādai ne īpaši zvērīgai spēlei, piemēram NHL vai ANNO? Nē, tomēr ir vēl viens jautājums - par grafikas karti. Kas tas ir par brīnumu, cik saprotu, tad ir 512mb, bet ņem vēl no RAM kādu daļu. Esmu nedaudz atpalicis no pc lietām pēdējos gados. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 šitāds "portķiks" uz nākamajiem 3 gadiem ar vistu priekš tik ūberpro krutām spēlēm? - NĒ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 kāda vaina šim portatīvajam? normāla video karte, normāls 2-kodolu procesors. priekš mācībām un spēlēm būs normāli btw - ja ņem tad ej prom Vistas uz Win7 vai XP. Man personīgi leikas, ka Vista rij pārāk daudz resursus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 es nezinu, kas tas par ANNO, bet NHL jau nu vilks, NHL 2010 palaidu uz vienkodolnieka 2.2ghz, 1gb ram, geforce 6800le mācībam atliektiem galiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now