dcsdftw Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 reklāma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Tie vispār ir tavi skripti, umņik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 Man ir autortiesības, jo kādreiz pirku mājaslapu . - tātad mani. Un jā, daļa ir arī manis veidoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) . - tātad mani. Un jā, daļa ir arī manis veidoti. Tu esi cirvis vai ka ?Psc visi script no google Ar pirmo mekeljumu var atrast tos scriptus ! Nice Scam Edited June 13, 2010 by Dj_Stay Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 1. Visi nāca klāt pirktai, kvalitatīvai mājaslapai. 2. Google neesmu gājis. 3. Vd, Laika, Login script pats veidoju un jaunumu script uzprišināju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Tas, ka tu esi uzbakstijis pāris rindiņas nenozīmē, ka visi srazu skries un pirks. Kā jau teica, šos visus skriptus var googl`ē atrast! Ak jā, es arī varu būt kruts, pārodu sms shop`u ar visiem XP, acc, slotiem, etc. sūdiem. Protams, arī šos brīnumus var netā nokačāt, tikai, vienīgais pro variants ir XP skripts, kas par laimi nekur vel nav kārtīgi uzrasktīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekc - Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 VNK, pisies dirst ar svaiems cript, naudas izvilcēj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Itka tev pasham nebutu savs sms-shops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Spēcīgi teksti skatoties uz tavu sigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Dura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts