wOOzzY :P Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 tātad lieta ir sekojoša, draugam ir vasaras darbi informātikā (16 gadi un mācās 7. klasē ) viņš man palūdza izpildīt dažus uzdevumus kurus viņš pats nesaprot. ar uzdevumiem kuri bija uz microsoft word esmu ticis galā, bet vēl ir palicis pēdējais uzdevums uz excel kuru vispār nesaportu. pats ar excel gandrīz vispār neņemos un no tiem laikiem kad man tika mācīta informātika vairs neko neatceros, tā kā ja kādam ir brīvāks laiks, tad varbūt varētu man izlīdzēt un izpildīt šo uzdevumu V3_23_1.rarFetching info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 A kur `n` tortes? Tas tak Pūks! V3_23_1.rarFetching info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 wOOzzY :P said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 tnx DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts