Serega* Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Es esmu Serzh*,man Teddy uzlika adminu,sakiet ludzu ka es varu tam piesliegties?Ko rakstit konsole?Ja varat uzrakstiet po punktiem,liels paldies) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Es ieteiktu svešvārdu vārdnīcā pameklēt vārdu "sarkasms"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 :superlol: šitāds sen nebija redzēts, Serega tu esi apķērīgs ko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Kas Teddy par šo visu sakāms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Liekas, ka kāds ir izjokots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Nu kurš malacis šito čali izbanoja no foruma? Kā nav kauna šitā izdarīties ar jaunajiem adminiem? Serzh, tev jāraksta Teddijam privāta vēstule tepat forumā ar vēlamo paroli, kādu tu gribi un slepeno vārdu paroles nozaudēšanas gadījumā, kā arī epastu un personas kodu katram gadījumam, tad visam vajadzētu būt ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Serzh, tev jāraksta Teddijam privāta vēstule tepat forumā ar vēlamo paroli, kādu tu gribi un slepeno vārdu paroles nozaudēšanas gadījumā, kā arī epastu un personas kodu katram gadījumam, tad visam vajadzētu būt ok! Nu ezīc kauna nav ? Vēl vajag bankas karti nofočēt no abām pusēm un pin kodu nosaukt, bez tā tak vispār nekas uz priekšu neiet! P.S. Ja nav savējā, tad abu vecāku! Edited June 8, 2010 by Spec_Alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 P.S. Ja nav savējā, tad abu vecāku! es domaju pietiks ar paypal kontu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=45874 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts