Jump to content
GIGN Forum

Adazu Cipsu Loterija


Miezis
 Share

Recommended Posts

Вdaюu иipsu akcijas viemзr pзc manвm domвm ir bijuрas fake. Jo kad ir sвkusies akcija parasasti ir atrodama tikai viena puse. Akcijas beigвs vai pзc akcijas beigвm parвdвs tвs otrвs pusоtes, tв ir krвpniecоba bet neko nevar padarоt, gan jau kвds paтems pie dziesmas. Persфnigi nзsmu ieguvis neko ne "Selga" akcijвs ne "Adaюu", tikai kad maziтр biju vinnзju no cheetos иipsiem telefonu nokia. Tur vajadzзja tikai salasоt trоs telefona bildоtes ko atradi chetos pakвs un nosutоt uz rоgu un viss :)

Yeah Beidzot izlaidums un vasarв :)

Link to comment
Share on other sites

Ar kolaam agraak bija forshaak pirms 5gadiem kad katra 3kola tjipa bija laimiigaa... No 1na korkja veikalaa uz vietas attaisiju 36 pudeles un visas laimiigaas :) Pec tam mana serija paatruuuka un veikalaa iekshaa vairs nelaida :) Un ar chipshiem bija tas pats,kad katra 3shaa laimeja,jo tos kuponus sataustiiit ir easy :) bet tagad ne man naudas laimests ne otraa pacinja :(

Link to comment
Share on other sites

Nu pirkt dēļ tiem laimestiem ir pilnīgs sviests, jo par tām pakām cik tu naudu neizliksi un ko tu beigās dabūsi pretī?? neko.

Par beefa brīnumu - Nesaprotu, kā kaut ko tādu var dabūt iekšā?? Maskarpone siers ir ahūni trekns + iebiezinātais piens nenormāli salds, cepumi. Trekna un nenormāli salda pļura.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...