enjoi Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Labdien! Mans vārds ir Voldemārs. Man ir 16 gadi. Esmu pilna laika skolnieks. Mana CS:S pieredze ir 2 pilni gadi. Gign`ā spēlēju ar niku TMP māsters. Daudzi varbūt zina mani zem nikiem Fishermans Friend, vai Dēlis [LV]. Pārsvarā serverī uzturos pēcpusdienās un naktīs. 15.00 - 24.00. Mans online time gign`ā (pa visiem nikiem)ir ~ 10d, 3h = 243 h!!! Paši redzat ka serverī uzturos ļoti daudz! Tāpat kā padomju laikos bija deficīts uz desām, Gign`ā ir deficīts uz adminiem. Par tiesībām: es vēlos iegūt slap, slay, beacon, timebomb, gag, silence, kick tiesības. Diemžēl pieredze admina amatā man nav bijusi. Čīterus pārsvarā iesaku pavērot admin-čatā! Iespējams mani rekomendēt varētu admini : Spec_Alfa, analgins. Ja man ieliks admina amatā, tad forumā solos būt aktīvs rakstītājs Ar cieņu, PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) Varbūt nav mana darīšana, bet kā tas ir iespējams rekomendētu ? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=45442 --> jābūt 50 postiem (sakarīgiem) Edited June 7, 2010 by miikstais1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Iespējams jā, vai iespējams nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 iespejams ir tas pats kas liekas, un ja liekas tad var sasisties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Iespējams, iespējams nē... iespējams pa muti var dabūt uz ielas, iespējams nē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 (edited) nu vismaz mēģināju! varbūt minēsiet kādu iemeslu???? ar vārda "iespējams" izskaidrošanu man nepietiek. Edited June 7, 2010 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 varbūt minēsiet kādu iemeslu???? ar vārda "iespējams" izskaidrošanu man nepietiek. Nu izpildi šito http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=45442 tad griezies šajā sadaļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Tiks darīts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 atceries, ka saspamoti posti paris dienas neskaitisies izpildishana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Un īpaši uzsvars šajā gadijumā būtu liekams uz punktu 2.1 3 administrātori, kuri ir gatavi par tevi izteikties, un atbalstīt tavu kandidatūru. Pie šī papildinājums : Teksti - Gan jau kāds atradīsies, un " Es ceru, ka tādi būs" nederēs. Konkrēti administrātori. Ja administrātors nepauž atbalstu/ tādu nav - pieteikums automātiski noraidīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 skaidra ir adminu attieksme pašlaik. Protams tev ir visas iespējas izpildīt punktus , kuri jau augstāk uzrādīti un mēģināt vēlreiz, cerams ar panākumiem. Prasības ir tik stingras, nevis tāpēc, ka mums nevajag labus adminus, bet tāpēc, ka mums vajag labākos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts