mapmania Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Mana pirmā vispār veiksmīgā mape un vispār pirmā jb mape. Speciāli taisīta priekš identy.lv! Lielāks info par mapi te Download map mania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Man patīk 9/10 Neko sliktu nevar pateikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapmania Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 Ganjau kaads bargais kko pakritizees. Man taa mapingosanas pieredze nav liela. Naakamo mapi centiishos uztaisiit arii labu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) Nu tad jau jāķeras klāt (naktī nav ko darīt)... 1) .wad failus parasti iekompilē iekšā. 2) Daudz kur ir pieņemts .rar veidot tā, lai viņu var atarhivēt, kamēr atrodies cstrike mapītē un nekas cits nebūtu jādara (t.i. .rar root directory liec maps folderi un visu pārējo). 3) Ir daudzas tekstūru kļūdas, kad viņas pārklājas n shit. 4) Pie bhop posma durvis neveras ciet vienlaicīgi. 5) Nav interesanti, ja dažām kamerām ir iespēja iegūt ieročus jau pašā sākumā. 7) Nesapratu jēgu istabai aiz tiem dzeltenmelnajiem dēļiem. 8) Tā "gaisma", kas spīd - nu nomaini uz kaut kādu fade tekstūru, lai labāk izskatās. 9) Bhop posmā tam "bezdibenim" redz dibenu. 10) Es izlaidu 6. punktu. 11) Pamēģini izmantot citas tekstūras, šīs kož acīs. 12) KZ istabā trepes izskatās dīvainas. 13) Pirmajā momentā daudzus ieročus nemaz nevar atrast, nācās staigāt ar noclip, lai dažas vietas vispār pamanītu... Man patika ideja par futbolu un tas boksa rings. Varēji biki plašākas telpas viņiem. Edited June 7, 2010 by Pieshels Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapmania Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 1. Wad faili ir iekompileeti 5. Tikai vienaa kameraa var dabuut. Gandriiz katraa mapee saakumaa var dabuut wep. 7. Tur ir cage 13. Nu nav interesanti, ka atrod uzreiz visus iero4us. Visumaa paldies tev. Man ir vel kur maaciities un piestraadaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Ja .wad ir iekompilēti, tad kāda velna pēc viņus jāliek .rarā? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapmania Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Lai tie kas nokačā mapi, lai viņiem viņa serverī nav jālādē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Tu vispār domā, ko saki? Ja wadi ir iekompilēti, tad neko citu kā mapes failu vairs nevajag un neko citu viņš nekačās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapmania Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Es nekad nodomāju ko saku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Tas ir slikti, Un par mapi 6/10 jo bija daudz kļūdas tekstūrās, kā arī tiešām vaidzēja citas tekstūras un rūpīgāk izdomāt mapes plānu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Kas ir "JB" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Jail Break Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now