DoubleT Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Vakar sāku spēlēt šo interesanto spēli. Pēc principa līdzīga kā Ikariam, bet ar daudz foršāku GUI. Katrā gadījumā visi, kas vēlas sākt spēlēt reģistrējaties caur šo saiti - http://en.grepolis.com/invite-533498-en1 Tā man jūs būs vieglāk atrast GL & HF!Manas koordinātes: Okeāns - 27 Koordinātes - 240:760 Izveidoju aliansi. Nosaukums - PICK.LV Visus, kas reģistrējās caur mani uzaicināju uz aliansi.Tātad alianses veiksmīgai vadīšanai man vajag sekojošus cilvēkus:Līderis - amata pienākumi identiski ģenerāļa amatam kaujas laukā. Tev būs sekmīgi jāvada miltārās operācijas, karagājieni, jāattīsta taktikas un veiksmīgas uzbrukšanas/aizsardzības stratēģijas.Iekšlietu ministrs - Jāseko līdzi alianses biedru attīstībai, un jābrīdina alianses biedri par kādu, kuram vajag palīdzību attīstīties/karot/aizsargāties. Ir iespēja sūtīt ielūgumus un apstiprināt biedrus.Ekonomikas ministrs - persona, kam alianses biedri raksta gadījumā, ja vajadzīgi celtniecības materiāli vai citi resursi. Ir pieeja apziņot pārējos alianses biedrus.Ārlietu ministrs - slēdz miera/kara/tirdzniecības līgumus ar citām aliansēm un atrisina domstarpības, kas radušās kāda alianses biedra dēļ.Foruma moderators - Uztur kārtību alianses iekšējā forumā un raksta aktuālos jaunumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 es ari speleju kadu laiku grepolis ja kas es speleju gamma portala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Shadow Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 zinu, ka postoju vecā topikā, bet šī ir viskrutākā interneta spēle esmu Epsilon pasaulē un man ir ap 3300 punktiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunsbla Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) man jau 239149 pointi aa un es esmu beta serverii! Edited November 4, 2010 by sunsbla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now