doks36 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 . Apstiprini mani steam! un tad jau vakaraa uzspeelees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 Labāk būtu kāds man paskaidrojis no kurienes mums kkāds opelis uzradies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 (edited) Lineup un kas ar ko spēlē Vēl vajadzīgs 1 scouts un 1 solly (pockets) Visi gribētāji lūdzu ierakstat te, vai sazinaties ar mani vai doku steamā! Linki uz mūsu profiliem pirmajā postā! Edited June 2, 2010 by Tenchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 sorr par vakardienu, man nets izdomāja pazust uz ilgāk kā 1minūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 Man liekas ka tu pazudi tieši tad, kad līdz spēles beigām bija palikušas 13 sekundes Galu galā, vinnnnējām 5:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 nē, es pazudu pie 5:1 edit: ā lol nu jā, tad jau sanāk ka es moš pazudu tieši pirms beigām, bet nu vēl pie vidējā spota bijām bija interesants geims, man pāris stilīgi airshoti sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1.doks Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 edit: ā lol nu jā, tad jau sanāk ka es moš pazudu tieši pirms beigām, bet nu vēl pie vidējā spota bijām bija interesants geims, man pāris stilīgi airshoti sanāca. jap! airshoti bija labi vajag atkaartot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 5, 2010 Author Report Share Posted June 5, 2010 Aiziet čaļi, tiešām nav neviens kas ar solly vai scoutu varētu paspēlēt pa vakariem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Nu ja nav obligati katru vakaru tad varetu meginat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldston Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Ps es jau tev 10 reizes esmu teici, ka varu mēģināt, tikai neesmu redzējis, ka kautkas notiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 5, 2010 Author Report Share Posted June 5, 2010 (edited) sorry čali, bet vai nu lihs vai doks teica, ka jau ar tevi esot spēlējuši vai zin kā tu spēlē. Vnk publiski negribēju teikt nē! Edit - baba tonja, uzaicināju tevi steamā! Edited June 5, 2010 by Tenchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 ja jums kadreiz vajag demo es varetu uzspelet :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 5, 2010 Author Report Share Posted June 5, 2010 tādi kuri var kā backupi būt ir jau pieteicies pilns rajons <.< Vajag cilvēkus kuri grib spēlēt pamatsastāvā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 5, 2010 Author Report Share Posted June 5, 2010 (edited) Diezgan strauji iznāca pāris izmaiņas veikt, un tagad ir palicis tikai viens nopietns spots brīvs! Tātad Line up! Medic - Doks Demo - ErMS7 Scout - Jānis Bamb1no K. Scout Orchid Solly (roamer) - šodien par kurlo iesauktais Natijs Solly (pocket) - vēl vēl vēl ir nepieciešams uzticams pockets kurš varētu pasargāt muļķīgā doka pakaļu Natijs ir par klusu priekš šī darba, vajag runātīgu personu kurš nelec prom. Cilvēki kurus izmantosim rezerver gadijumā (paši piedāvāja, tāpēc ierakstīšu te kā back up`us) - Macho, Baba Tonja, Emys Edited June 5, 2010 by Tenchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks36 Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 kas tev muljkjiigs! nemuldi te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Nevis runātīgu personu kas nelec prom bet, paklausīgu pacanu kas klausa doku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 Atradām arī sev poketu. Komanda pilna. Paldies par uzmanību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts