arTik Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Kr4 man tada problema es uztaisiju serveri SH ieliki Ultimate sound pluginus visu bet kad speleju man neviens neskan kapeec Vai varbat ari tapec ka es speleju pret botiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Ar botiem skaņai nav nekāda sakara! Parliecinies vai esi pluginu ielicis pareizi, un tad skaties, kas sanāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 (edited) apskaties vai iekš plugins.ini pareizi ierakstīji nosaukumu un neaizmirsti iemest pluginu cstrike/addons/amxmodx/plugins mapē, tad paņem ar notepad'u atver .sma failu un apskaties kur katrs skaņas fails atrodas tad arī iesvied attiecīgajās mapēs cstrike/sound/misc skaņas vai kādas tur tev ir norādītas Edited May 27, 2010 by Turismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
arTik Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 Parliecinies vai esi pluginu ielicis pareizi, un tad skaties, kas sanāks! esmu ielicis pareizi bet tikuntā nejiet varbut kautkas cits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arTik Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 plugins.ini pareizi ierakstīji nosaukumu un neaizmirsti iemest pluginu cstrike/addons/amxmodx/plugins mapē, tad paņem ar notepad'u atver .sma failu un apskaties kur katrs skaņas fails atrodas tad arī iesvied attiecīgajās mapēs cstrike/sound/misc skaņas vai kādas tur tev ir norādītas ķipa .sma failu kam jaatrodas Scripting mape? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 jā, augšupielādē viņu: www.failiem.lv un iedod linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
arTik Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 http://www.failiem.lv/list.php?i=nkptkt jāā es visu par jaunu pārliku bet tikunta nejiet varnut ir pie vainas tas ko tu saki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 (edited) skaņām jāatrodas: cstrike/sound/misc/ monsterkill.wav godlike.wav headshot.wav") humiliation.wav") killingspree.wav multikill.wav ultrakill.wav") maytheforce.wav oneandonly.wav rampage.wav holyshit.wav megakill.wav wickedsick.wav ludacrisskill.wav un iekš: plugins.ini ierakstīji: ultimate_sounds.amxx ? Edited May 27, 2010 by Turismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
arTik Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 sound/misc/ monsterkill.wav godlike.wav headshot.wav") humiliation.wav") killingspree.wav multikill.wav ultrakill.wav") maytheforce.wav oneandonly.wav rampage.wav holyshit.wav megakill.wav wickedsick.wav ludacrisskill.wav un iekš: plugins.ini ierakstīji: ultimate_sounds.amxx ? nebija ierakstits tulit parbaudishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
arTik Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 sound/misc/ monsterkill.wav godlike.wav headshot.wav") humiliation.wav") killingspree.wav multikill.wav ultrakill.wav") maytheforce.wav oneandonly.wav rampage.wav holyshit.wav megakill.wav wickedsick.wav ludacrisskill.wav un iekš: plugins.ini ierakstīji: ultimate_sounds.amxx ? paldies tagad viss iet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts