Jump to content
GIGN Forum

Kokčiki


bullet
 Share

Recommended Posts

Tātad dzeru banānus+pienu blenderī samaltus. Domāju, vai garša mainītos dramatiski pretīgi piesitot jēlu olu? Vienkārši negribas uzjaukt un tad izliet ārā. Varbūt varat padalīties ar saviem variantiem, ja kaut ko jaucat!

Link to comment
Share on other sites

labāk izvāri to olu un apēd pirms kokčika :) Jēla ola sūdīgāk uzsūcas + ir lielākas iespējas saķert šķidro, pietam garša, ja arī nemainītos, tā obligāti neuzlabotos, tāpēc nav nekāda tolka sist klāt jēlu olu.

Ja gribas lai ir garšīgi, tad es vēl mazu pikucīti ar zemeņu saldējumu piejaucu, un tad ir vienkārši ņamma :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Pats nekādus kokteiļus nejaucu, taču ir garšots kokčiks, ko trieca viens treneris iekšā. Ola tur bija, piens arī, kaut kāda zemene pavīdēja pēc garšas un tad pilna pakaļa ar man nezināmām pārtikas piedevām un citiem sūdiem. Protams, katram ir savādāka garšas uztvere, bet es to olu pat lāga nejutu, zemene sita cauri krietni vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Man personīgi vislabākais kokteilis šķiet alus. Ne kurš katrs protams, bet, piemēram, Tērvetes Senču should do the job. Un nevajag jaukt klāt ne olas, ne saldējumu, pilnīgi neko - tāpat garšo ļoti labi un ar barošanu viss ok.

Link to comment
Share on other sites

Pēc visa jau Tev, piemēram gan jau, ka sablenderē visvairāk jau jūti banāna piegaršu. Tāpēc domāju,ka nevajadzētu just nekā. Vienīgi mans draugs, kad dzer ar olu viņš izmanto tikai olu baltumus un dzeltenumu neliek klāt. Jebkurā gadījumā nāksies vien pašam izmēgināt. Ko zini. Varbūt Tev dēļ tās olas var šķebināt dūšu.

Link to comment
Share on other sites

Es neriskēju klāt likt veikala olas (jēlas - es domāju).. malaļi zarazu var saķert...

Es dzēru, ko man ieteica - biezpiens, piens, banāni un kaut ko garšai.. pēc paša izvēles...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...