Jump to content
GIGN Forum

Cs Spelejot Kompis Nokaras

Recommended Posts

Lieta sekojosa. Esmu ticis pie jaunas kastes, un beidzot domaju varesu uzspelet cs bez lagiem, un iespejams pameginat vel kadu speli, jo beidzot resursi to atlauj. Bet nu pagaidam problemas ir ar cs. Ieejot cs varu paspelet max 15 mins man liekas, lidz viss kompis uzkaras un vienigais kas glabj ir restart poga. Sakuma domaju ka steam pie vainas, jo vairakiem jau ta ir bijis. Nu tad novilku cs no gign un meginaju spelet, rezultats tads pats- kompis pakaras. Kadam ir idejas, kas tur varetu but pie vainas, un kads varetu but risinajums?

oh fuck, atceros, ka man arī bija šāds bullšits. Visu laiku iefrīzoja kompis. Cik atceros, tad toreiz izglāba barošanas bloka maiņa, jo tur k-kas gāja uz īso.

Enivei, tur var būt arī daudz kas cits, parasti tas notiek dēļ k-kāda konflikta iekš dzelžiem. Labāk ar ši problēmu uzreiz iesaku nest uz darbnīcu. Tā kā esmu datorņūbs, tad man sanāca kādu nedēļu pisties kamēr sapratu, kur vaina, visus dzelžus nācās pārbaudīt.

nja, man ar te viens dzeks to pasu teica, ka visdrizakais dzelzos problema! sovakar papetisim, jo reali tagad vins pakaras atverot reize vairakas lietas (pie lielakas slodzes), kaut gan % zina nav ipasi noslogots!

ja netiksim vakara gala, tiesam naksies nest atpakal, lai ver un skataas!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...