Jump to content
GIGN Forum

Ir Varianti!


Palaidnis
 Share

Recommended Posts

Par cik ir manīts, ka šeit daudzi prasa, lai par kaut ko nobalso, tad arī vēlētos lūgt palīdzību jums - gign`a foruma lietotājiem. Protams, neiešu pats lāga pats pārakstīt visu šo penteri, bet ielikšu kopiju no diskusijas, kas ir dr.lv d-biedros - Madlienas vidusskola !

"Kā jau jūs to esdat pamanījuši, Madlienā NAV normāla bērnu rotaļu laukuma, kas nebūtu vecs. Nu ir radusies iespēja Madlienā iegūt modernu, jauku un drošu vietu, kur bērniem spēlēties. Tam nepieciešama tikai Tava palīdzība. Viss, kas Tev ir jādara, ir jānobalso par projektu "Bērnu rotaļu laukuma izveide" Madlienas pagastā šajās adresēs (katrā to var izdarīt vienu reizi):

http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/...&project=23

http://www.labiedarbi.lv./lv/balso_par_pro...ma-izveide.html

Balsot ir iespējams arī no ārzemju numuriem mājas lapā http://www.labiedarbi.lv . Tā kā, ja Tavi radi, draugi, paziņas dzīvo ārzemēs, lūdzu, palūdz arī viņam atbalstīt šo projektu un padarīt mūsu pagastu jaukāku!

Ļoti ceru tieši uz Tavu atsaucību, lai Madlienas pagasta bērniem (kā arī tiem, kas ierodas apciemot savus draugus, radus, paziņas) būtu, kur spēlēties, attīstīties un pavadīt brīvo laiku!

Nodod šo ziņu tālāk saviem draugiem! KOPĀ MĒS VARAM!

Liels paldies par palīdzību!"

Un būtu jauki, ja katrs arī ierakstītu, ka ir nobalsojis, lai pēctāk vieglāk saskaitīt balsis būtu par to, cik aktīvi arī no šejienes a.k.a. gign`a ir balsots! Paldies!

Link to comment
Share on other sites

LOL nevar saprast vai tā čiksīte ir cērtama vai nav! :)

No kurienes tad tā nauda radīsies? No tukšiem balsojumiem? :D

Un kāds man sakars ar Madlienas spēļu laukumu? Vai tas nebūtu jānolemj tikai pašiem madlieniešiem? Mani vairāk interesētu rotaļu laukums manā pagalmā, nevis Madlienā! :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Beef, to organizē Labiedarbi.lv

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts - labdarības projekts ar mērķi atbalstīt un veicināt bērnu, jauniešu un pieaugušo personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...