-=Shield=- Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Kads var pateikt ka uztaisit1.5 serveri??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Prieksh kam tew???? Tagad reti kas speelee 1.5, jo ta4 ir 1.6, un veel visaadi CSs un condiition zero! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Shield=- Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 Man vienkarsi daudziem comiemiem ir internets un mes gribam1.5 serveri!Mums nepatik 1.6 ja zini tad pasaki kaaa var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Ble man tad tads jautajums kas tev nepatik 1.6 ? Ja atbildesi normali tad respekteshu tavu viedokli, ja ne tad piss dirst n00b Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Gaumes lieta joptv man, piemēram, iekš 1.5 patika tas, ka nebija tik liels atsitiens (vismaz man tā vienmēr ir licies, jo ar ?zažima? palīdzību iekš 1.5 vieglāk tie pretinieki krīt), vēl man patīk tas, ka iekš 1.5 striefojot uz sāniem var zibensātrumā pārslēgties no Deagle uz AWP , neaizmirstamas atmiņas par stundu bastošanu un 1.5 spēlēšanu, ā, vēl man 5x labāk patīk 1.5 acteks nekā 1.6, jo ūdenī ir vieglāk pamanīt pretinieku (gar acīm neņirb tā ?kamofļaž? krāsa) Nu bet vispār priekšroku dodu 1.6, pieradis jau esmu pie šīs versijas... P.S. Sakarā ar 1.5 sērvera taisīšanu nevaru palīdzēt sorry brachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Good ol` CS 1.5 Vispār dabū nokrakotu swds.dll, tālāk apmēram tas pats, kas ar 1.6. CS 1.5 - pēdējais īstais CS. swds.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Shield=- Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 Bet kads varetu kur var dabut 1.5 hldsupdatetool???Palidziet kads es loti loti velos 1.5 serveri es mekleju google tur ar neko nevar atrast smalkak ka uztaisit cs 1.5 serveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ar cs.1.5 ari tak nak klat hlds tur jataisa serveris taka 1.6.abi cs atskiras no cipariem viens ir protocol 45 otrs 46 vai kautka savadak tomeeeeer cs 1.6 ir vairak pluginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Jaa slowhands man atgaadinaaja par old aztec! Vot taa bija mape! Moska dereetu vinju ielikt ieksh GIGNa? ko sakat? B-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KyKy Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 (edited) Atdziivojies shis ir 21 gadsimts visi speele CS 1.6 / CSS / CS:ZERO Edited October 9, 2005 by KyKy Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Neruna tik daudz ko nezini 50 % sepele cs 1.5 25% cs1.6 20% CSZ 5% CSS galagi garam bet ta aperam ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Kāds tur update tool? 1.5 vai tad bija Steam? Ta pohuj, kāds gadsimts. Arī pēc simts gadiem CS 1.5 būs labāks par 1.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Neruna tik daudz ko nezini 50 % sepele cs 1.5 25% cs1.6 20% CSZ 5% CSS galagi garam bet ta aperam ir muahahaa. Es nezinu par kaadiem datiem tu te runaa, bet nu tie tavi procenti ir galiigi garaam, jo pasaulee jau tagad vispopulaaraakais ir CSS, tad naak CS 1.6, un tad 2 CS`i, ko vispaar var teikt nekur nespeelee aka 1.5 un CZ (Tas, ka Latvijaa visi speelee 1.6 un veel dazhi 1.5 neko nenoziimee) Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 (edited) No kuras saules sitemas esi? css spele tikai kadi 10000 cilveki cs 1.5 ir un bus vis labakais! es nerunaju par latviju runaju par Planetu zemi nevis par tavu HuJLAHuLABa saules sistemu !! Edited October 9, 2005 by courage666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 No kuras saules sitemas esi? css spele tikai kadi 10000 cilveki cs 1.5 ir un bus vis labakais! es nerunaju par latviju runaju par Planetu zemi nevis par tavu HuJLAHuLABa saules sistemu !! Praatinj naac maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Shi ir tema par ko var strideties dikti un ilgi, katram ir savas domas un savas atminjas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Atminjas un domas jau ir par katru versiju, saakot jau no pashas pirmaas... Jaa, atceros kaa man nepatika, ka paarejot no 1.3 versijas vairs nevareeja leekaat muuzhiigi ar vienaadu aatrumu un meerkjis saaka palielinaaties pie kustiibas ( nemaaceeju nomainiit cl_dy.. ). No 1.5 arii nebija viegli paariet, te tac vairs nevar taisiit visu laiku reconnect tik vienkaarshi, ja serveris pilns( if juu now wat ai miin), un veel visi tie galili un famasi, un nereaalaas aatraas kempas uuups, iesliigu nostalgjijaa... Bet, vienalga, kaa es paareju uz jaunaaku versiju un kaadu laiku paspeeleeju, taa par veco pat domaat negribas un arii 1.5 azteku speeleet neveelos. Vieniigais, ka uz CS:S veel nevelk, laikam taapeec ka paaraak krasas izmainjas, atshkjiriibaa no visaam ieprieksheejaam versijaam.... bet, gan jau, ar laiku... P.S. aa, un par serveri paliidzeet nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now