Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Gaumes lieta joptv smile.gif man, piemēram, iekš 1.5 patika tas, ka nebija tik liels atsitiens (vismaz man tā vienmēr ir licies, jo ar ?zažima? palīdzību iekš 1.5 vieglāk tie pretinieki krīt), vēl man patīk tas, ka iekš 1.5 striefojot uz sāniem var zibensātrumā pārslēgties no Deagle uz AWP smile.gif, neaizmirstamas atmiņas par stundu bastošanu un 1.5 spēlēšanu, ā, vēl man 5x labāk patīk 1.5 acteks nekā 1.6, jo ūdenī ir vieglāk pamanīt pretinieku (gar acīm neņirb tā ?kamofļaž? krāsa) smile.gif

Nu bet vispār priekšroku dodu 1.6, pieradis jau esmu pie šīs versijas...

P.S. Sakarā ar 1.5 sērvera taisīšanu nevaru palīdzēt smile.gif sorry brachka

Neruna tik daudz ko nezini 50 % sepele cs 1.5 25% cs1.6 20% CSZ 5% CSS galagi garam bet ta aperam ir wacko.gif

muahahaa.

Es nezinu par kaadiem datiem tu te runaa, bet nu tie tavi procenti ir galiigi garaam, jo pasaulee jau tagad vispopulaaraakais ir CSS, tad naak CS 1.6, un tad 2 CS`i, ko vispaar var teikt nekur nespeelee aka 1.5 un CZ (Tas, ka Latvijaa visi speelee 1.6 un veel dazhi 1.5 neko nenoziimee)

No kuras saules sitemas esi? css spele tikai kadi 10000 cilveki cs 1.5 ir un bus vis labakais! es nerunaju par latviju runaju par Planetu zemi nevis par tavu HuJLAHuLABa saules sistemu !!

Edited by courage666

Atminjas un domas jau ir par katru versiju, saakot jau no pashas pirmaas...

Jaa, atceros kaa man nepatika, ka paarejot no 1.3 versijas vairs nevareeja leekaat muuzhiigi ar vienaadu aatrumu un meerkjis saaka palielinaaties pie kustiibas ( nemaaceeju nomainiit cl_dy.. huh.gif ). No 1.5 arii nebija viegli paariet, te tac vairs nevar taisiit visu laiku reconnect tik vienkaarshi, ja serveris pilns( if juu now wat ai miin), un veel visi tie galili un famasi, un nereaalaas aatraas kempas smile.gif

uuups, iesliigu nostalgjijaa... dry.gif

Bet, vienalga, kaa es paareju uz jaunaaku versiju un kaadu laiku paspeeleeju, taa par veco pat domaat negribas un arii 1.5 azteku speeleet neveelos. rolleyes.gif Vieniigais, ka uz CS:S veel nevelk, laikam taapeec ka paaraak krasas izmainjas, atshkjiriibaa no visaam ieprieksheejaam versijaam.... bet, gan jau, ar laiku...

P.S. aa, un par serveri paliidzeet nevaru biggrin.gifbiggrin.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...