Blasterz Posted October 3, 2003 Report Share Posted October 3, 2003 Saskrieties lai piedzertos? Mana skatiijuma tas ir tizli ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 3, 2003 Report Share Posted October 3, 2003 vienmeer ir bijushi skeptijki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Blasterz a ko tu domaa bez alkahola ? tas jau vairs nebuus tuss. Visi seedees pa stuuriem un neko neuzsaaks. Vajag drosmei, lai var saakt taisiit kaadu kustiibu un tuseet. Taads ir man viedokelis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 Vot kas bija reaali tas bija apollo tusa ta pirts. Tur vareeja reali atpuusties tikai cik man radiomix teica tgad vinja parak leta nebija... ta pirts pie bernu pasaules nekada ipasha nav bet zato leeta... tur pat baseina nav tikai dushas Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 6, 2003 Author Report Share Posted October 6, 2003 ok tad nav ko dirsties nnemam to pirti ko deus mums piedaavaa. jaasaak biidiit taa lita savaadaak te tikai striidi. Nu taa savaacamies challi no 16-99 gadiem. visi kas ir gatavi braukt suutat man privaato mesage lai es varu sastaadiit sarakstu un cik katram buus jaapikko. Tad kad buus savaakta normaala tauta tad arii pazinnossu par izmaksaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 pirms njem pirti uzzini cik cilveeki buus (teiksim man izlaidumaa bija baigi laba pirts uz valdemaara ielas (blakus 4F)) - tajaa vareetu... taa patieshaam buutu ok bet tad tieshaam jaauzzin cik cilveeku buus... (mosh gign.lv ielikt voutingu?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 nevis gign lapaa, bet forumaa (voti ielikt)... vismaz zinaas kas par ko balsojis, un ko sodiit, ja piedirsiis juutas... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 7, 2003 Author Report Share Posted October 7, 2003 nee vote neder da visi 0-16 gadiigie liidiis iekssaa un balsos, kas nemaz netaisaaas nekur braukt. Visi kas ir gatavi braukt piesakaas pie manis un es vinjus ierakstiissu savaa singnature un tad varees redzeet visu sarakstu. peec tam domaasim kuraa pirtii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 7, 2003 Author Report Share Posted October 7, 2003 eu nu macho ko nesuuti man privaato zinnu vaitad tu negribi P.S. visi kas grib uz pirti suuta man private mesage forumaa. Noteikumi : jaabuut vecaakam par 16 ieskaitot 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 ha ha ha ... labie noteikumi... iebaaziishu aciis tos dazhiem labiem.... bet nu ok... ar dazhiem (ljoti maz) iznjeemumiem vareetu arii 15-gadiigo kaadu panjemt. Man te paariitis ir labi zinaami ak un jaa... pieraksti mani arii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 karo4e jaataisa jauns topiks ar poll, un lai peecaak katrs pieraxta ko izveeleejies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Me protams ari Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimuks Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 varetu satikties !kur dzivo?? Ja Riga tad okz....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now