Jump to content
GIGN Forum

Es Vairāk Nevēlos Būt Gejs!


Rozā Lietus
 Share

Recommended Posts

Čiu!

Es esmu 19 gadus vecs puisis bet es nezinu, ko man tagad darīt jo es esmu GEJS bet es vairāk nevēlos būt gejs un es esmu sapratis, ka nevēlos būt gejs. Es redzu ka Jums šeit ir lieliska komūna un noteikti arī jūsu vidū ir kāds gejs dyversant vai kāds cits macho gejs un kurš man varētu palīdzēt un dot kādu padomu.

Es kļuvu par geju kad man bija 9 gadu vecums un es skatījos filmu ar Van Dami un viņš bija tādā apspīlētā kostīmā un nosvīdis un es atceros ka man sacēlās un es ejakulēju.

Un tad man ir mani geju draugi un draudzenes, bet man ir ļoti apnicis būt gejam, jo es vairāk nevēlos būt gejs. Man arī nepatīk, ka pēc tam man nāk purkšķīši un sievietes ir tik maigas un man ļoti patīk, bet vīrieši ir rupji.

Es arī nezinu, ko es darīšu, ja vairāk nebūšu gejs jo daudzi mani draugi ir geji un viņi nesapratīs kādēļ es vairāk neesmu gejs. Jāatdzīst ka vīrieši man liekas ļoti pievilcīgi un parasti onanējot es domāju tieši par vīriešiem.

Bet tagad es vēlos būt normāls un esmu sapratis, ka gejam būt nav pareizi un tas ir slimi un pretdabiski, bet ko man darīt, jo es joprojām domāju par vīriešiem. Kā man kļūt nepargeju?

Link to comment
Share on other sites

Man liekas , ka tie ir foruma geji, un drīz būs atzīšanās!

Tāpēc, ka tagad sākas pirmā fāze, visi citi ir geji, it sevišķi es, čalis, kuram meitenes ir liela dzīves sastāvdaļa.

nākamā fāze būs bīfa un haivmainda izvirtības youtube.

Interesantākais būs tas, ka haivmaindam gan jau būs kauns, bet biifs par to būs lepns, tāpat kā par to ka čurā gultā :)

es to izdomāju vēl nepačekojis ip, cerams ka atradīšu to jaukumiņu :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...