WiD^ Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Sveiki! Tātad uztaisiju serveri pēc worm pamācības,vis gāja, tad kad gribēju ielikt serveri gignā ,man izmeta. Pievienošanas procesā notikusi kļūda: * Servera ip adrese ir iekš lokālās (LAN) zonas pie kuras no interneta nevar piekļūt Tad sapratu kad serverī bez manis neviens nevar ieiet , izlasiju vel vienu reizi worm pamācību , biju izlaidis vienu pinktu. spēlēšana internetā Lai cilvēki varētu spēlēt ne tikai pa LANu, bet arī no citiem inerneta pieslēgumiem, serverim ir vajadzīgs NoWON cracks. Zemaak pievienots won cracks. Ak jā, un "bojātais" fails, kas neļauj spēlēt ir swds.dll Tagad es vispār neko nesaprotu! Šis nowon cracks man ir janovel , vai kas ar viņu jādara. Ja ir janovelk varētu lūdzu iedod linku kur to novilkt. Un kas man ir jādara ar to swds.dll failu izdzēšot viņu es serverī vairāk nevaru ieiet. Kā man viņu vaig izdzēst lai vis strādātu, vai ko ar viņu man darīt????? Paldies jau tagad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 sv_lan, port forward. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 hldsupdatetool + dproto un lieta darīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiD^ Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 (edited) Blindmind man likt sv_lan pie server.cfg ? Vari sīkāk aprakstīt kā man vaig forward portus ? Edited May 11, 2010 by WiD^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now