Jump to content
GIGN Forum

WiD^

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

WiD^'s Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Sveiki! Tātad man ir 2 mazas problēmas ar php saiti. 1. kā lai uzliek php webam lv rakstu zīmes. 2. kā lai php saitam uzliek hostname. Piem:www.krūze.lv Caram varēsiet palīdzēt jo goglē neko daudz nētradu. Paldies jau tagad.
  2. Sveiki. Man ir viens tāds mazs jautājums. Lai uztaisītu webu vaig atvērt portus ?
  3. Sveiki! Kr4 ir 1 prob. CS vis cats man ir vienā krāsā dzeltanā. visas reklāmas vis , ko man darīt ?
  4. Varu ieiet , wep nelādē.
  5. Sveiki! Tātad novilku cs ar 47 un 48 protakolu, sagribējās uzpēlēt csu ar botiem. Ierakstiju konsulē, bot_add man izmeta- Unknown command: bot_add Sapratu kad man nebija instelēti boti , nu tā novilku z-botus visu instelēju pēc fpsbanana pamācības. Tā nu iegāju csā un paņēmu k.kādu mapi, nu pašlaik man neņem pretī nevienu mapi. Konsules izraksti: NET Ports: server 27015, client 27005 Server IP address 192.168.1.3:27015 InstallTutor - Tutor Setting is 0 ? BUILD 4156 SERVER (0 CRC) Server # 1 VAC secure mode disabled. Server is enforcing file consistency for models/p_aug.mdl Bad file Server is enforcing file consistency for models/p_
  6. Tas varēja notikt tādēļ jo taisot vaļā portus priekš cs nepiespraudu kabeli ????
  7. Sveiki! Tātad man ir tāda maza problēma ar inetu. dažus mēnešus atpakaļ pieslēdzu baltkom netu , nopirku rūteri ,vis bija ok. Tagad man ir pavisam sūdīgi ,sākšu ar to kad pārgāju uz kabeļa internetu ,jo itkā nevarēja uzķert rūtera starus. Tagad internets iet tikai uz 1 pc. Nezinu kas ir jādara. atradu 1 figņu kur ir jaievada dažas lietas ,man ir jēga čakarēties ar to.? 1. Dažas bildilde lai zinak kāda apmēram izkatas situācija.
  8. Blindmind man likt sv_lan pie server.cfg ? Vari sīkāk aprakstīt kā man vaig forward portus ?
  9. Sveiki! Tātad uztaisiju serveri pēc worm pamācības,vis gāja, tad kad gribēju ielikt serveri gignā ,man izmeta. Pievienošanas procesā notikusi kļūda: * Servera ip adrese ir iekš lokālās (LAN) zonas pie kuras no interneta nevar piekļūt Tad sapratu kad serverī bez manis neviens nevar ieiet , izlasiju vel vienu reizi worm pamācību , biju izlaidis vienu pinktu. spēlēšana internetā Lai cilvēki varētu spēlēt ne tikai pa LANu, bet arī no citiem inerneta pieslēgumiem, serverim ir vajadzīgs NoWON cracks. Zemaak pievienots won cracks. Ak jā, un "bojātais" fails, kas neļauj spēlēt ir swds.dll Tagad es vispār neko nesaprotu! Šis nowon cracks man ir janovel , vai kas ar viņu jādara. Ja ir janovelk varētu lūdzu iedod linku kur to novilkt. Un kas man ir jādara ar to swds.dll failu izdzēšot viņu es serverī vairāk nevaru ieiet. Kā man viņu vaig izdzēst lai vis strādātu, vai ko ar viņu man darīt????? Paldies jau tagad!
×
×
  • Create New...