Snaip3Rs Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Kā var izveidot slēdzi kuru var izmantot tikai ct. Piemēram ja es lieku uz sienas slēdzi T var no otras puses nospiest un atvērt durvis, bet es gribu lai var tikai CT nospiest! jo es taisu jail mapi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Man liekas slikta ideja prieks jailbreak tad labak paliec pogu talak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 Ne es gribu piemēram viena poga atver visas kameras, bet pie katras kameras ir vēl pa pogai lai atsevišķi atvērtu pa vienai! Es tika varēju izdomāt uz pieskarienu tad viņi nevar aizsniegt un atvērt tikai ejot garam viņi var aizķert un atvērt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Diemžēl uz goldsource dziņa to nevar izdarīt bez servera pluginu palīdzības. Šāda iespēja ir tikai source dzinī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now