kaamis Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 cik atceros, tad tā "svaigā manta" pilnībā atražojas apmēram trijos mēnešos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Kamoon! Tam vajag 3-4 dienas, lai atjaunotos, nevis meenesi. Jums nevienam veseliibas maaciiba pamatskolaa nav bijusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 3-4 dienas? tas varbūt pie igauņiem. 24h un bāka pilna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Es runāju par bēbīštaisāmo "mantu", nevis "mantu" parasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 i lol'd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 bāka pilna - labs! kaamis, pamēģini noraustīt 3x pēc kārtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Es runāju par bēbīštaisāmo "mantu", nevis "mantu" parasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Hehe, beerninju var uztaisiit tikai ar 2-3 dienas "vecu mantu" Bet nu tas kjip neesot visiem...bet sex 2x dienaa esot lielisks veids kaa NETIKT pie beerna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Bet nu tas kjip neesot visiem...bet sex 2x dienaa esot lielisks veids kaa NETIKT pie beerna. Pastāsti to manām meitām.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Spermas kvalitāte samazinās, ja pēdējo reizi kule izšauta <24h. Tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Bērnus var forši neuztaisīt, ja kapā čiksu neaktīvajā periodā. Tad var ne tikai bez gumijas, bet vispār totāli izvirst! Aber runājot par spermas kvalitāti, tad to pilnīgi noteikti iespaido smēķēšana, nogurums. Alkahols lietošana ne tik daudz. Spermas tests maksā 10ls, bet jānes svaiga vai arī jādročī uz vietas (pretīgi imho). Labāk sīkos taisīt jaunībā, jo vecākiem paliekot arī sperma paliek sūdīgāka. Ir daudz ģimenes, kur vienkārši nesanāk! Un vel ir tāds ūberīgs verķis Pēc lietošanas metamais tāds forš lielāks un krutāks paliek un arī jūtīgāks! Baigi kruti pēc tam! BEt par tēju protams taisnība! Jāpamērcē bumbas saldā tējā, jo tad čiksām labāk patīk laizīt! Beefs edit: neaktīvais periods ir ne-ovulācijas periods kas ir ~80 laika. Aktīvais periods ir tieši pa vidu starp mēnešreizēm. Edited May 7, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) kaut kādas mistiskās vielas, piemēram, antibiotikas, atstāj iespaidu uz trīs mēnešos saražoto mantu. Edited May 7, 2010 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Man paris jautajumi. Vai tas ir normali ka man 22 gadu vecuma nestav vel? Lielakajai dalai draugu stav, vismaz man ta izskatas. Vai var but sexs ja mans loceklis nestav, nu ir ļengans? Vakar meģinaju pamercet olinas verdosa teja, bet tapat neka nebija, tik baigi sap sodien. Esmu dzirdejis ka var apliet ar benzinu un aizdedzinat, tad gan stav ka stabs, kads ir meginajis? Bet ja pavisam nopietni, vai es drikstu iet uz frizetavu un palugt lai man noskuj apmatojumu TUR LEJĀ? Jo nu laikam pubertitate ir pienakusi un tur spalvas uzaugusas, gruti atrast savu draudzinu un kad čuraju citreiz vnk neredzu ko pieturet. Palidziet ludzu. Butu jauki ja kads atbrauktu un paraditu man visu ka jadara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 ja visi sekotu gign.lv foruma padomiem kontracepcijā, tad latviešu tauta vairotos griezdamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 lololo šitā nebiju šodien vēl smējies btw.. nevis gigna, bet BEEF'a ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Nu paga - varbыt muпноgs jautвjums un es dzоvoju kaut kвdв ilыziju pasaulз, BET - vai tad kвds vispвє mыsdienвs izmanto prezervatоvus? Nu, protams, izтзmot reizes, kad ir apmeklзjumi pie ielas meitвm? Nз - nopietni? Kвdam ir bijis normвls seks ar prezi? Tas vispвr ir iespзjams? Tas taиu nav dabоgi! Иibrikam tas пoti nepatоk un tad иibriks nemaz vairвk negrib seksu! Taиu uzvilkt prezervatоvu - tas ir tas pats, kas iet duрв pufaikв.., tas pats, kas peldзties baseinв hidrotзrpв..., tas pats, kas зst иоsburgeri ar majonзzi..., tas pats, kas iekвpt ar baltвm kurpзm mоkstв un smirdоgв suтa sыdв (es nerunвju par anвlo seksu..). Nu un ja nelieto gumiju.. kas tad atliek? Spirвlз (WTF lool) vai arо jвskaita dienas! Edit: в .. vel jau gan ir tie peюв bвюamie tamponi/svecоtes - bet tas vispвr pizмec. Pзc seksa tвda sajыta, ka kвds bыtu odekalonu uzlзjis uz draudziтa. Пoti nepatоkami, es teiktu.. Piedevвm - 40 santоmi par gumiju, kuru tв pat jвmet laukв (jo mazgвt nav stilоgi). LOOOL - labвk nopirkt aliтu un izdzert aukstu pзc seksa ! WOOOT ieguldоjums! Beefs Edited May 7, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Nu un ja nelieto gumiju.. kas tad atliek? Spirвlз (WTF lool) vai arо jвskaita dienas! Edit: в .. vel jau gan ir tie peюв bвюamie tamponi/svecоtes - bet tas vispвr pizмec. Pзc seksa tвda sajыta, ka kвds bыtu odekalonu uzlзjis uz draudziтa. Пoti nepatоkami, es teiktu.. Piedevвm - 40 santоmi par gumiju, kuru tв pat jвmet laukв (jo mazgвt nav stilоgi). LOOOL - labвk nopirkt aliтu un izdzert aukstu pзc seksa ! WOOOT ieguldоjums! Beefs JВ. Un par 80% neaktоvo periodu Beefs runв pilnоgu taisnоbu Иiksa mзnesо var +/- 6 dienas tikai stвvoklо palikt. Bet nu tiem, kam иiksas to nezin, tiem vien nвkas "iet duрв pufaikв"...vai иiksвm piegrыst pilnu kunмi ar hormonu tabletзm un tad pзc gada neseksot vispвr, jo tie draтнi samazina gribзрanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 varbut vnk ne vienmer jabeidz ieksa? un pilnigi no stress... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ilgtermiņā kaitinoši, džekam veselībai nepiemēroti (stress), nedroši (auglīgajās dienās) + čiksai arī ne tik patīkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Lietot prezervatīvu? WHAT A FUCK p.s. bērnu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 tu izlasiji kartigi ko es rakstiju? es to ari uzrakstiju, ka ja nebeidz ieksa, tad nav neparko jauztraucas ne1, a tu vel kaut ko te pieputro... Nekad neesmu sapratis kaa vards "čiksa" var but stiligs, mana skatijuma tas izklausas tik leeti un tizli, ka sievieti saukt par šļušku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Jв, manuprвt, labвk ir uzvilkt gumiju un тemties kur, kв un cik ilgi ir iedvesma nekв raut arв pirms beigрanas vai audzinвt bзrnus. Kas attiecas par tiem 40 santоmiem - padomв ilgtermiтв cik tev izmaksв prezervatоvi un cik bзrns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Ja tu tiešām domātu ilgtermiņā, tad saprastu, ka bērnu jāsuportē tikai līdz 25 gadu vecumam, bet pēc tam bērns var sākt suportēt tevi! Nemaz nerunājot par nenopērkamo mīlestību! Beefs Edited May 8, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Nu nezinu gan cik liela ir tā daļa cilvēku, kas pēc 25 gadiem suportē vecākus, vismaz šeit - Latvijā. Un kuri vispār kaut ko suportē. Ne visi piedzimst gudri, talantīgi un pēc 20 sāk pelnīt miljonus, tāpat nerunāsim par to daļu, kuri pie pirmās iespējas pārtrauc kontaktus ar vecākiem, jo viņiem viņi nafig besī ārā un gadījumu, ja tev piedzimst džeks, kurš 24/7 sēž pie PC un 12 gados tevi nodur, jo tu viņam liec iznest mistkasti. Yo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 es to ari uzrakstiju, ka ja nebeidz ieksa, tad nav neparko jauztraucas ne1, a tu vel kaut ko te pieputro... Nekad neesmu sapratis kaa vards "čiksa" var but stiligs, mana skatijuma tas izklausas tik leeti un tizli, ka sievieti saukt par šļušku... A Tu izlasīji, ko rakstu es? Es nepiekrītu Tavam viedoklim, ka "nebeidzot iekšā nevienam nav jāuztraucas" un uzskaitīju lietas, kāpēc, kādam būtu jāuztraucas Un es kā čiksa atļaušos sevi saukt par čiksu un, ja tas Tevi nomierina, tad es augstāk minēto vārdu "čiksa" attiecināšu tikai uz sevi, lai nedod dievs kāda neapvainojas. Un nē, šobrīd es nejūtos tā, it kā sevi būtu nosaukusi par šļušku (lai gan es arī nezinu wtf tas nozīmē). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now