kaza4ok Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 (edited) Nu vo, atcerējos vienu video - Jā, jā, zinu, smieklīgs. Bet nu man ir tāds jautājums (kas kvalitatīvi nav iespējams, man liekas) - vai var būt tāda kā programmiņa, kurā ir tā trailer'u čalīša speech? Ķip ieraksti vārdus un viņš arī tā nobazarē? Ak dievs, būšu ĻOTI pateicīgs, ja kaut ko tādu atradīsiet! EDIT: esmu uzzinājis, ka viņu sauc Don LaFontaine (1940-2008 R.I.P) Edited April 30, 2010 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Iemācies pats tā runāt, nav nemaz tik grūti - vismaz man nebija, dienas laikā daudz maz spēju atdarināt! Un šaubos, ka tādas programmas eksistē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 Da nē, tas nav tas. Vot tādu balsi dabūt tieši kkādā balss čendžerī arī būtu zbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now