REVENGE Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 (edited) setka btw. Gulbja nākamais pretinieks rīt būs spānis Felisiano Lopess, kuram šodien paveicās ar horvāta Ivana Ļubičiča izstāšanos. Gulbis ar Lopesu ticies vienreiz ? pērnā gada rudenī Stokholmā divos setos pārāks bija Lopess. Edited April 29, 2010 by REVENGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Speelee pusotru metru aiz liinijas un gaida Gulbja kljuudas. neiereekjinaaja, ka pats arii laidiis palielas auzas. 17 breikbumbas, veel paaris machbumbas, 54 nepiespiestaas kljuudas un viena rakete. bet tomeer speeja uzvareet. Skaisti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Tomeer izmociija... Prieks, bet ja nesanjemsies tad pret Lopezu nebuus nekaadu izredzhu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 NU domaju ka Lopez nu buutu janjem,bet nu zemapzinjaa vinjam tapat ir skaidrs ka pusfinalaaa pret NADALU nekaadu variantu neebuus! Bet nu lai jau veicas Pateicoties Gulbja pedejaa laikaa stabilajam un labajam sniegumam,interese par tennisu atgriezusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Agrāk sekoju līdzi tenisam, pārsvarā gan sieviešu tenisam @ Eurosport, bet sanāca arī vīriešu tenisu paskatīties. Pateicoties Gulbim, interese ir atgriezusies un sekošu līdzi viņa gaitām. Pats notrenējos galda tenisā vairākus gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Agrāk vispār tenisu neskatījos, bet tagad es esmu sapratis, ka man viņš patīk(nu, vismaz tad, kad Gulbis spēlē). Likās tāda kā pārāk vienmuļa spēle. Aizvakar izdomāju noskatīties spēli(kā nekā Gulbis pret Federeru) un laikam iepatikās. Patiesībā diezgan interesanta spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 itsevishkji, ja ir par ko paardziivot! Pats saaku skatiities tenisu Samprasa laikos, kad vinsh regulaari speekojaas ar Agasi. iepatikaas.. Tagad taapat kaa Rafa pret Fedju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Un par ko biji ? Man agrāk Agasi bija mīļākais spēlētājs, kaut arī tad es biju galīgi sīks un sekošana līdzi tenisam man aprobežojās ar sporta ziņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Pateicoties Gulbja pedejaa laikaa stabilajam un labajam sniegumam,interese par tennisu atgriezusies Ar Lopezu būs smaga klape... Par Nadalu nav ko vēl nemaz sapņot, tiesa, pārspēt Nadalu uz māla seguma savā ziņā ir kaut kas vairāk kā pārspēt Federeru uz māla seguma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Pasham patika Samprass, jo vinjam bija speeciiga serve un sekojoshie smashi bija naaveejoshi. Arii saiisinaatie sitieni bija izcili. Bet Agasi vairaak koncentreejaas uz garaakaam izspeeleem. Protams, arii es tad biju siiks un no tenisa neko daudz nesapratu , lai vai kaa - Eurosportaa nekad nenokaveeju vinja speeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 mēs ar Odiņu esam Žulbei fani. skatāmies katru spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 es tenisu vispār skatos tāpēc, ka 4-14 gadu vecumā aktīvi hujārīju bumbiņu pret sienu (un kortā arī šad tad) un gan jau ka vēl iemaņas kaut kur dziļi manī ir atrodamas tā kopumā baigi neraujos tenisu skatīties, bet kad sanāk, tad ir baigi interesanti. Gulbītis pēdējās spēlēs man nervus galina, tik daudz kļūdās, šitas viņam ir jābeidz. Nav normāli bet nu galvenais jau, lai uzvar! p.s. lol bija volandri pēcspēles koments: "gulbim zaudēju kļūdu dēļ". YO, čalīt, trešais sets notika vispār tāpēc ka gulbis aktīvi kļūdījās, no 17 breikbumbām paņemt 3, jesus christ! Un cik tur tās nepiespiestās kļūdas, kaut kādas 53, zaibis. p.p.s cikos sākas šodien spēle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 21:30 pret Lopesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 nu gan faking vēlu, es hokejā būšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 tiekamies hokejā Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 met acis uz mani, man apbalvošana pēc 1. perioda. Būsim sarkanās jakās, SK Rīga 94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 macho met acis uz mazajiem puishiem?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 heh, pret Lopezu ir cerības, šis ar neesot nekāds māla speciālists.. Tālāk jau Nadals, pēc uzvaras pār nr.1 derētu uzvarēt arī māla karali un finālā iznīcināt Džoko divos setos... Laikam nedaudz aizsapņojos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 heh, pret Lopezu ir cerības, šis ar neesot nekāds māla speciālists.. Tālāk jau Nadals, pēc uzvaras pār nr.1 derētu uzvarēt arī māla karali un finālā iznīcināt Džoko divos setos... Laikam nedaudz aizsapņojos nezinu kur to ko esi dzirdejis,bet Lopezs tieshi esot mala seguma miljotajs Papeti Lopeza statistiku ja netici 1reiz pret sho kikeri ir jau spelet un papists vnk,vel jau fishka taada ka jenifers Lopezs buus atpuuties pa 1nu dienu vairak,taa kaa nebuus viegli,bet njemams Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 (edited) lol, gandriiz vieniigais no spaanjiem, kursh nav maala seguma speciaalists. 2 tituli un abi uz hard seguma. Uz maala vinjam peedeejo gadu laikaa ir pat negatiiva bilance uzvareetu un zaudeeto speelju zinjaa. p.s. Tad kad zaudeeja Lopezam Gulbim bija citas probleemas. Shie abi bija skandinaavu maukas baudiijushi un tas viss bija naacis gaismaa. Saapiigaak laikam bija Gulbim. Edited April 30, 2010 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 p.s. Tad kad zaudeeja Lopezam Gulbim bija citas probleemas. Shie abi bija skandinaavu maukas baudiijushi un tas viss bija naacis gaismaa. Saapiigaak laikam bija Gulbim. Znachit es kaut ko sajaucu Bet skatos ka tu esi tiri labaaa lietas kursaa kas ir kas naijsiks pox janjem shodien ,bet pret Nadalu tapat skaidrs ka turnirs beigsies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 http://www.fromsport.com/video-238891.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Gulbis jau 1majaa setaa baigi saacis ziepeeties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Tikko ieslēdzu un skatos - eiss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Lopežai arī spēcīga serve, un spēcīga kunkstēšana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now