Tropic1 Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) Tātad tiek pārdota turnīru mājaslapa. Dizains ir sagriezts, bet bez koda. Priekšapskate: Pāriet uz preci Nosaukums: Blue Game Box V.1 Autors: Tekstils Pardošanas cena: 10ls Prece: dizains PSD, sagrieztie attēli. Intersantiem rakstīt Privāti... Edited April 25, 2010 by Tropic1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 tev nav kauns prasīt par šo sūdu 10ls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tropic1 Posted April 25, 2010 Author Report Share Posted April 25, 2010 tev nav kauns prasīt par šo sūdu 10ls? Komentārus es neprasīju, bet gan intersantus, nepērc klusē, tadā gadījumā tapat varētu nosaukt tevi un tāvu komentāru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Ja tu komentārus neprasi, tad kapēc liec radošajā sadaļā? nevis atrodi pareizu sadaļu? Mans komentārs atšķirībā no darba nav sūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tropic1 Posted April 25, 2010 Author Report Share Posted April 25, 2010 (edited) Kļūdas ir zinu, bet neesmu vēl labojis tās pikseļu problēmas, pagaidām tiek meklēti intersanti, Un par to laikam esi aizmirsis nomainīt linijas krāsu, nē tam ta jabūt, tur ir peleki,zils,pelēki, zils... Un tas ka ir dažas neuzmanības kļūdas darbu nepadara par sūdu... Edited April 25, 2010 by Tropic1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 tad padomā velreiz, vai tev nav kauns paradīt šādu darbu publikai.. kur nu vel pārdot Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 sākumā paskatījos izskatījas normāli, bet kad sāk skatīties dziļāk un ievērot visu, tad tā lapa ir galīgā huiņa. teddy tu visu vel nēesi izdarījis, tur vel ir daudz viskautkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 es ar tabulam un mysql pat tadu varu uztaisit, un pat tad man butu kauns prasit 5ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tropic1 Posted April 25, 2010 Author Report Share Posted April 25, 2010 (edited) Rīt būs updeits ar izlabotam kļūdām. Un, kā redzat ir uzrakstīts priekšapskate, nevis gatavs darbs, meklēju ieinteresētus cilvēkus nevis gatavus pircējus. Analgin diez vai ar tabulām tu izveidosi vismaz vienu dizaina elementu. :superlol: :lol: Edited April 25, 2010 by Tropic1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Un, kā redzat ir uzrakstīts priekšapskate, nevis gatavs darbs, meklēju intersantus nevis gatavus pircējus. Analgin diez vai ar tabulām tu izveidosi vismaz vienu dizaina elementu. :superlol: :lol: Es esmu intersants! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Un, kā redzat ir uzrakstīts priekšapskate, nevis gatavs darbs, meklēju ieinteresētus cilvēkus nevis gatavus pircējus. Analgin diez vai ar tabulām tu izveidosi vismaz vienu dizaina elementu. :superlol: :lol: labak beidz ieki dirst un nokaunies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now