poxa Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Vakar lhc mājaslapā ieraudzīju šādu ziņu. Quote Cienijamie LHC SMS klienti ! Sakarā ar to kad mēs bijām ntp SIA " Netpoint tehnologies" sms starpnieki , un šis uzņēmums mūs ir nedaudz apkrāpis neizmaksājot par 3 mēnešiem un dzēšot mūsu datus no savas sistēmas apgalvojot kad neesam bijuši viņu klienti. Tad lūgums vērsties par savām sms izmaksām : Birojs: Kr. Valdemāra iela 149-508, Rīga Tālruņi: 26435351, 20228842 ( Artūrs ) Skype: dedicated_ E-mail: [email protected] Paldies par Jūsu sapratni ! Protams es uzreiz aizgāju runāt ar LHC, kurš protams mani sūtīja pie NTP. NTP teica, ka viņi nekādīgi nav saistīti ar LHC tāpēc man ir jarunā ar LHC tālāk. Runāju ar LHC tālāk un tas saka, ka viņi ir tikai starpnieki un izmaksas jākāš no NTP. Es tikai nesaprotu, kāpēc tas ir jādara klientiem, ja tas notika viņu vainas dēļ un jārisina problēma ir viņiem. Par februāri, martu un aprīli (līdz 14. aprīlim) ir sakrāti ~130Ls, kas nemaz nav maza summa. Gribēju pajautāt, ko es varētu darīt lietas labā, lai tās izmaksas es saņemtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 patērētāja aizssardzības centrs vai kā to štelli sauca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 ROFL , nemaz nedomaju ka Arturs butu spejigs uz kaut ko tadu. A es visulaik domaju nah vinsh nesledz ieksha savu skajp niku prieksh supporta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Ja runa iet par naudu tad viss ir iespējams!Protams žēl ka ir tādi kropļi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Maksatnespēja jāpiesaka! Beefs EDIT: lool tas taču ir kaut kāds kaktu kantoris! Tik pat labi no čigāna vari zelta ķēdes pirkt.. LOL! Edited April 23, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 SIA "LHC" problēmu varētu atrisināt tiesā pret SIA "Netpoint tehnologies" ar iemeslu ka tika izkrāpta nauda no attiecīgās firmas un respektīvi viņiem būtu jāsedz zaudējumi. teorētiski runājot par tavu naudu tad to tu atgūsi tikai piekaujot/piedraudot tam SIA "Netpoint tehnologies" vai labāk nodedzinot viņiem pagrabu. Tākā ja tev nav bijis ar SIA "LHC" līgums tad vari kost galda malā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
php><php Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Cienījamie Gign lietotāji ! Es esmu Jānis ( Avolknet ) SIA "LHC" īpašnieks !. Tikko esmu sazvanījies ar netpoint tehnologies īpašnieku Artūru ( Dedicated ). Un nonācām pie vienošanās , kad visiem lhc sms klientiem lūgums piezvanīt pa šo talruni 26435351 un sarunāt par sms izmaksām , jo netpoints piekāpās un apņēmās izmaksāt Jums piederošās sms izmaksas. Tākā lūgums zvanīt uz augstāk minēto numuru un sarunāt visu konkrētāk. Ar cieņu Jānis Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 Nu ko problēma itkā ir atrisināta un esmu jau visu sarunājis. Var slēgt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now