Jump to content
GIGN Forum

Rozā Suņuks.


Little
 Share

Recommended Posts

Sveiki Gign admīni un memberi.

Info par mani:

Mani sauc Vitālijs B. Esmu 16 gadus jauns jaunēklis. 24/7 uzturos Daugavpilī un tur arī mācos.

Nodarbojos ar sportu: vieglatlētiku (Skriešanu) un vēl Street trainig. Esmu viens no tiem cilvekiem, kas nelieto Alhokolu un tabakas izstrādājumus. (Zinu varbūt izklausās dīvaini) Bet tas nenozīmē, ka nepatīk labi atpūsties ar draugiem vai aiziet uz kādu normālu party. Es pēc rakstura esmu: jautrs, neņemu prāta liekas lieta.

Cs:s pieredze:

Niešu borēt ausis un melot. Es Cs:s sāku spēlēt mēnesi atpakaļ un šo mēnesi spēlēju Gign. Aizrāva: grafika, skaņas effekti un pati atmosfēra Gign serverī. Neesmu ne prasijis citur Acc, ne arī interesējies. Cik noprotat, tad uzreiz pateikšu ar Cs:s Acc neesmu nereizi darbojies un pieredzes nav. Bet info par komandām jau sameklēju un palasiju par viņam.

Komandas:

Ban

Es domāju, vairak man nav nepieciešamas nekādas komandas, jo es nesūdzos, kas sēž bāzē vai kādā tumšā stūri, jo katrs spēlē pēc savas taktikas. Ban nepieciešams, lai padzītu spēlētāju kurš spēlē netaisnīgi pret citiem spēlētājiem.

Admīni, kas mani var rekomendēt:

Hmm, nevaru galvot, bet šie admīni: Spec_Alfa

AinCiz

analgīns

Šie trīs admīni man ir zināmi Gign serverī, vairāk es nevienu nezinu. Domāju, ka viņi mani ir redzējuši un pateiks kaut ko par mani.

Stati:

http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...mp;player=10581

Nevar teikt, ka es spēlēt nemāku. Šaut māku.

Iespēju vienmēr var atrast iedot un noņemt nost. Tāpēc uzreiz saku, ja kāds grib teikt: "Pieredzes nav ANTI. Tad kur, lai es to pieredzi ņemu kā tikai gūstot serverī!"

Ar cieņu Vitālijs (Rozā Suņuks)

Edited by Little
Link to comment
Share on other sites

pirmkart, source spelees amx vispar nav, nedz arii amxx ir sourcemod

tavi jaunie gadi liek domat ka neesi vel pietiekami nosverts, un shis solis visticamak ir tikai ee-kraana garinashana draugu acis

un par to "katram ir savs speles stils" nepiekritu, spelee ir uzdevums - misija, kas ir japilda, nevar slaistities baze kada tumsha sturi un kempot!

esi manits paris reizes, shaut itka maki, bet tas ir ari vis ko varu pateikt!

Link to comment
Share on other sites

Es teiktu tā - redzēts esi gana daudz...

Total Connection Time: 1d 19:01:43h - raugoties vispārīgi varbūt ir biku pa īsu, bet nav arī nekas baigi maz skatoties uz vispārējā fona... 15. vieta rangā arī tomēr ir, kas mani bik pārsteidz, jo cik atceros - diezgan labi spēlē...

Tad augstāk ir uzrakstīts, kas man patika, tagad tas kas man nepatīk:

Kārtīgs admins, kas iesaka nav, vismaz būtu sazinājies ar kādu paprasijis vai atbalstīs! (es nevienu PM nesaņēmu) - būtu palasijis kādus iepriekšējos prasītājus - zinātu, ka ar adminu uzskaitīšanu, ko zini ir pa īsu!

Gadi - kā jau analgins pateica!

Neesi arī pateicis ap kādiem laikiem esi online!

Rezumē:

Vairāk sliecos palikt neitrāls... un ja kāds iedos acc, tad arī neko sliktu neteikšu!

Link to comment
Share on other sites

Kad varu būt onlline es to nevaru pateikt, jo man ir dažāds dienas veids, ko es nevaru prognazēt.

Kādiem neko nevaru pateikt, jo izdarīt es ar viņiem neko nevaru. Pielikt klāt arī negribu. Bet 23.05 būs 17 gadi. (Bet tas tā)

Alfa --> Par to PM es atradu jau pamācības kā rīkoties ar Sourcemod, tāpēc nejautāju nevienam.

Bet tapat paldies!

Link to comment
Share on other sites

nevis ka rikoties ar komandam ir svarigi, bet "aizmugure" - admins kursh par tevi varetu aizlikt labu vardu, jo tadi "hit&run" dzeku ir daudz, dabu acc pagarina eekraanu draugu vidu un vis.. tapec ari ir noteikums ka jabut kadam kas pateiks vismaz "pazistu chali, sudus nevaris"..

komandu pielietojumu var apgut 10min laikaa, bet pielietot tas pareiza vieta un laikaa gan prasis ilgu laiku..

Link to comment
Share on other sites

Ja, es rakstītu tiem admīniem pa PM, tad tā jau būtu uzmākšanās.

Labi, ja Jūs domājat, ka man vajag krāniņa pagarināšanai draugu priekšā un neesmu vel pieaudzis (Sasniedzis 18) Tad nu vien verat ciet.

Bet uzreiz saku: " Admīnu trūkums serverī ir ļoti liels!" (Šis neattiecas uz manis rakstītā pieteikuma, bet vienkārši tāpat.)

Lemjat paši vai -Atcelts- vai vienkārši -Close Topic-

Edited by Little
Link to comment
Share on other sites

Bet uzreiz saku: " Admīnu trūkums serverī ir ļoti liels!" (Šis neattiecas uz manis rakstītā pieteikuma, bet vienkārši tāpat.)

18 gadi pasee nebut nenozime ka cilveks ir pieaudzis un vinjam ir smadzene tanii podaa kas uz pleciem, dazhi pat ap 25 izturas ka pedejie idioti un nezin savu vietu dzive..

jaa atzistu adminu ir pamaz, bet nav arii ta ka speletaji macetu reportet chiterus - skaips neskaitas, es tik tiesam negribu spamu!

neviens ko esmu manijis serverii nav macejis lietot admin chatu, visi mak brutali shaut un neko citu, tad kad vienam pastastiju ka tas darams, 2i to ir darijushi ~3 nedelju laikaa..

nevaig jau arii iedomaties ka admins ignoree.. kad krushi speli vaitad kads peeta kas chatu izmanto ?

Link to comment
Share on other sites

Ja tu rakstītu tekstu: "Davai atbalsti mani, lai varu dabūt ACC plīiiiiz!!! P0k3 tu tač labs čalis!", tad loģiski, ka tā būtu Di**ā līšana un uzmākšanās, bet ja normāli uzrakstītu, ka redz gribi dabūt ACC un pajautājis vai vari ar mani rēķināties kā ar adminu, kas iesaka un tas viss būtu sakarīgi normāli uzrakstīts, tad tici man es varbūt arī pēc dažiem jautājumiem droši vien arī tevi atbalstītu - tagad sorry viss labais un viss sliktais, kas šajā reizē ir liek man sliekties uz 50/50 variantu, jo ja cilvēks nevar par sevi pacīnīties un parunāt ar citu cilvēku, kas var palīdzēt, tad uzskatu vairāk, ka neesi vienkārši pelnijis!

Link to comment
Share on other sites

Nu paskaties pats no CS:S regulārākajiem adminētājiem es un analgins ir izteicies... ja AinCiz (Nak3D) vai diversants (kuru gan pēdējā laikā iekš CS:S reti redzu) neko sakarīgu par tevi neizteiksies, tad nu laikam piedod pagaidām nekā nespīd!

Link to comment
Share on other sites

Es neapvainojos, bet nu nopietni, jā Jūs divi tikai esat aktīvākie admīni.

Es mēģināju un nepaveicās. Šis pieteikums nebija krāniņa pagarināšanai vai vēl kam, bet palīdzēšanai un pamācišanās dēl.

Verat ciet, jo es domāju, ka liederīgas lietas no viņiem ari nesagaidīt, jo mani viņi mazs redzējuši un neko īpašu neesmu darijis viņu priekšā.

Paldies par vismaz izteikšanos. ANALGĪN un Spec_Alfa. Bet cenšaties savākt admīnus.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Up topic.

Varbūt jau Jums ir mainijušās domas pret mani?

Edit: Tikai nesakat, ka reportus netaisu. Formā es nevienu neesmu ielicis,bet sūtu uz skype. Tiešāk Patriotam, mēs kopā strādājam.

Edited by Little
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...