Saneee Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Sveiki. Vai jūs varētu man lūdzu palīdzēt atrast ATI Radeon HD 3800 Series Jaunākos Draiveruss? - For Free protams, jo itkā izrakājos pa googli, un atradu tikai draiveru update progas pa maksu, un tā pa4ekoju kad man vajag updeitot veselus 49 draiverus! - Tākā, būšu ļoti pateicīgs ja palīdzēsiet. paldies par sapratni. Dēļ šīs problēmas piš*s, Cs un visi citi geimi, tapēc vajag steidzami!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 loģiski, jo tu nepareizi meklē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saneee Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 jajau es nepareiz meklēju, tad paskaidro kā jameklē pareizi!, jo godīgi sakot esmu datornūbs. Bet nepieciešama palīdzība! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Tad jau tu mums esi baigais datora urķis! šitas neder? un šitas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 3800 tā ir sērija un viņai ir 2 modeļi 3850 un 3870 atver vaļā kasti un apskaties kas virsū rakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 10BaseT tas ir pofig, tāpat nāk visai sērijai kopā. Ārprāts līdz kādam līmenim nonākuši. Atver www.amd.com Labajā pusē izvēlies Graphics, Radeon, savu operētājsistēmu, karšu sēriju un dabūsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now