T0masS Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 bullet un dante, jums saskan, varētu būt pirmais geju pāris gignā ejat attīstaties krievu deģenerāti btw dante nav man 12 vai 13 sīkā gnīda! Kapēc Tu domā, ka dant un bullets ir 'krievu deģenerāti' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 nu Liztikz nezinu, manuprāt arī latvietis tādu naivuli kā tevi apvestu ap stūri. Steams ir viegla peļņa tur nav vajadzīgas īpašas zināšanas, ar nepazīstamiem labāk neilaidies dīlos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Kāpec mani nahrenizēt? Es jau sūdu nerakstu atsķirība no tevis. Ēee, vari neuztraukties es neesmu ne krievs, ne steamu zaglis. :D Bet tu liecies kaut kas vienkārši stulbs, jo runā par lietām no kurām sajēga ir maza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 davay Elikā 1x1 uz steamu un kovriku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 ja tu tūdaļ neatvainosies par saviem vārdiem, tev gignā savu dirsu neiespert. skaidrs sīkais smerdeli? dodu tev laiku līdz 11:00am. protams, ja tu nesniegsi sapratīgu pamatojumu par saviem vārdiem. p.s. tai skaitā arī cs serveros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted April 16, 2010 Author Report Share Posted April 16, 2010 ko atvainoties? nu ok ir arī normāli krievi, bet cik esmu sastapies @ cs, vai ircā viņi ir vnk dirsīgi. šodien pasauca +1 krievu teams, 'sāka beztolkā dirst "labataja krisa idi nahuj" so... jā atvainojos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Liztikzam ar pletni pa dirsu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Vienā lietā liztikam ir taisnība, vairums krievu @ cs pasaule, spēlētājiem ir ujobaki, deģenerāti, bet nu uz visiem to nevar attiecināt. Taisnība ir tāda kāda viņa ir un dēļ tā cieš arī sakarīgie krievi. -------------------- ne par to tēma, nu kad sinku sitīsi? :| Edited April 17, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 uztaisi jaunu kontu un uzraksti uz savu veco. man tas pats bija ar skaipu, kkāds krievs uzzināja paroli un visu man tur sapisa. Uztaisīju jaunu kontu skaipā, pazvanīju uz savu veco un lietas nokārtoju. Dabūju atpakaļ. Bet runājot par šo lietu, cik debīli ir cilvēki, ka viņi nesaprot, ka beidzot labāk nopirkt no stīm lapas spēli, nekā pirkt no kkāda ņišā krieva. omfg, pats vien vainīgs esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Khm... cash^ šo saitu minējis ne vienu vien reiz šajā forumā. + es vēl esmu kkur rakstījis par šo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Liztikz, tu esi daunis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted April 17, 2010 Author Report Share Posted April 17, 2010 pamato savu atbildi, miss krutais janci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 vai tad vajag pamatojumu? tev 12 gadīgs sīcis appisa un nospēra accountu Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Davaj Liztik tu dod savu accountu es tev preti CS acc. Ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted April 17, 2010 Author Report Share Posted April 17, 2010 ye un tu nopizģīsi, right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Es jebu! Kādu vēl tev sūda pamatojumu, palasi savus rakstītos postus šajā topikā un saprātīsi, kāpēc kāds tevi atļaujās saukt par dauni. Lai gan es tevi par dauni nesauktu, es tevi sauktu par vienkārši stulbu. Reāli tev būtu jānokaunās par to, ka tu kā ēzelis papisi savu acc, un jāmēģina viņš dabūt atpakaļ, bet nē - tu esi ahūnais vecis kas taisa topiku lai atrastu kaut kādu sīko dēļ ~5 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now