Kwaithex Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Problēma tāda : Nu tātad! Katru reizi kad es konnektējos kādā serverī, man itkā visu lādē, bet visu laiku izmet no interneta browsera kautkāda faila saglabāšanu ! kautkādu cs_25.html failu ! Man šķiet pēc googles rezultātiem es uzzināju ka tā vaina varētu būt tajā bannerī kas ir zem tās Loading svītras ! un tas pats ir kad rakstu /top15 , /rankstats tikai kad es rakstu /top15 un /rankstats tad man counter-Strike nolaiž uz "plauktiņa" un aizmet uz jaunu internet browser cilni un tur atver to top15 un rankstats ! kas tā varētu būt par vainu? itkā jau paciest var bet vienalga nav ērti spēlēt ! ka katru reizi mani met uz kautkādu jaunu cilni kura links ir kautkādos ķeburos ! ! Help me Please ! P.S - Un pārkačāt cs es arī mēģināju bet nekā ;( ja vajadzēs screnu sakiet ! Edited April 8, 2010 by Kwaithex Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 IE vaina. Kurš tev ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwaithex Posted April 8, 2010 Author Report Share Posted April 8, 2010 man jau īstenība ! agrāk jau tā nebija ! Browseris man ir Mozilla firefox un internets Qwerty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwaithex Posted April 8, 2010 Author Report Share Posted April 8, 2010 OMG neta nav vaina tici man jo agrak man ta nebija ! nepasen paradijas un kad izskeneju pc nav neviena virusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Es lieliski saprotu, ka tā nav neta vaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now